Adolf Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam wszystkich, wypowiedzcie się bardzo proszę (głównie rady, porady, wskazówki, wynikające z doświadczeń użytkowników) na temat jakości, a przede wszystkim funkcjonalności kurtki SPIDI VOYAGER H2 oraz butów DAYTONA URBAN GTX. Rozpoczynam dopiero prawdziwą przygodę z bikerem, dlatego chcę być dobrze, tzn. przede wszystkim "bezpiecznie" ubrany / przygotowany, do nowego (dla mnie pierwszego) sezonu motocyklowego. Mam więc jeszcze trochę czasu (kilka miesięcy, a w Niemczech już super obniżki cen, najkorzystniej będzie w styczniu). Kask - zdecydowałem się na Schubertha C3 biały odblaskowy (Perlenweiss) (wnikliwe i długotrwałe dyskusje w tym temacie, dla mnie to garnek optymalny). Szczególnie interesują mnie praktyczne opinie użytkowników tej kurtki i butów. Proszę Was o opinie, wolę nawet negatywne, byle były prawdziwe, wynikające z doświadczeń, pozdrawiam serdecznie z zimnego Poznania, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep-Motocyklowy Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ja też jestem nowy na forum,ale mam trochę doświadczenia w kwestii samej odzieży na motor. Przede wszystkim podaj budżet jaki posiadasz na zakup wszystkiego i wtedy będziemy mogli doradzić coś konkretniej. O ile się nie mylę,to na forum jest opinie an temat kurtki i butów,które moim zdaniem świetnie się sprawdzają,są solidne jak za taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adolf Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam, odnośnie pytania, jaką przeznaczam kasę? - to nie o to mi chodziło. Wymieniam z nazwy konkretna kurtkę Spidi Voyager H2 i konkretne buty Daytona Urban GTX. Ja nie miałem na celu szukanie odzieży, już dokonałem (wstępnie) wyboru (poprzednie zdanie). Chodzi mi o opinie użytkowników takiej właśnie kurtki i tych, a nie innych butów Daytona, czy sprawdzają się, czy są może przereklamowane??? Bardzo proszę Koleżanki i Koledzy o praktyczne Wasze doświadczenia, pozdrawiam serdecznie Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi