Skocz do zawartości

Buty i kurtka

Adolf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, wypowiedzcie się bardzo proszę (głównie rady, porady, wskazówki, wynikające z doświadczeń użytkowników) na temat jakości, a przede wszystkim funkcjonalności kurtki SPIDI VOYAGER H2 oraz butów DAYTONA URBAN GTX. Rozpoczynam dopiero prawdziwą przygodę z bikerem, dlatego chcę być dobrze, tzn. przede wszystkim "bezpiecznie" ubrany / przygotowany, do nowego (dla mnie pierwszego) sezonu motocyklowego. Mam więc jeszcze trochę czasu (kilka miesięcy, a w Niemczech już super obniżki cen, najkorzystniej będzie w styczniu). Kask - zdecydowałem się na Schubertha C3 biały odblaskowy (Perlenweiss) (wnikliwe i długotrwałe dyskusje w tym temacie, dla mnie to garnek optymalny). Szczególnie interesują mnie praktyczne opinie użytkowników tej kurtki i butów. Proszę Was o opinie, wolę nawet negatywne, byle były prawdziwe, wynikające z doświadczeń, pozdrawiam serdecznie z zimnego Poznania, Rafał

Ja też jestem nowy na forum,ale mam trochę doświadczenia w kwestii samej odzieży na motor. Przede wszystkim podaj budżet jaki posiadasz na zakup wszystkiego i wtedy będziemy mogli doradzić coś konkretniej. O ile się nie mylę,to na forum jest opinie an temat kurtki i butów,które moim zdaniem świetnie się sprawdzają,są solidne jak za taką cenę.

• 2 tygodnie później...

Witam, odnośnie pytania, jaką przeznaczam kasę? - to nie o to mi chodziło. Wymieniam z nazwy konkretna kurtkę Spidi Voyager H2 i konkretne buty Daytona Urban GTX. Ja nie miałem na celu szukanie odzieży, już dokonałem (wstępnie) wyboru (poprzednie zdanie). Chodzi mi o opinie użytkowników takiej właśnie kurtki i tych, a nie innych butów Daytona, czy sprawdzają się, czy są może przereklamowane??? Bardzo proszę Koleżanki i Koledzy o praktyczne Wasze doświadczenia, pozdrawiam serdecznie Rafał