3lement Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Siemanko ! Miał ktos do czynienia z motocyklami MZ Ts 250 ??? a konkretnie ze skrzynia ??? Kumpel kupił własnie takie moto i była tylko 1-nka, jak to rozebralismy to okazało sie że kilku podkładek brakuje, i teraz problem, w ogóle wydaje mi sie, że to jest źle złozone..... Wie ktos na co szczególnie zwracać uwagę zeby to dobrze chodziło ? widziałem tam ze jest jaaks kreska i kropeczka zapunktowana to pewnie trzeba złozyć na prosto siebie.... jak ktoś wie na co zwracać uwagę to proszę o pomoc.... Aha no i skrzynia jest 4-ro biegowa.... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil18 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Tu znajdziesz wszystkohttp://www.wro.vectranet.pl/~plesgut/piern...owka/index.htmlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 kamil a masz cos takiego do etz 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dima Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 http://www.wro.vectranet.pl/~plesgut/piern...owka/index.html - rewelacja kserowka serwisowki do ts 250/1 z 4'ero biegowa skrzynka biegow :) sam mam trophy i korzystam z tych kserowek -silniki sie nieweile roznia :) pozdrawiam przemek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Już obczaiłem i złożyłem..... tylko ze w servisówce napisali ze trzeba znaczkamina prosto siebie a jak tak składałem to niedziałało... trzeba było logicznie pomyśleć i po swojemu i teraz jest oka. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi