KAMILLO123 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Gdyby ktoś był zainteresowany hiszpańską marką IXIL to sprowadzam pod zamówienie te produkty.Jakość z najwyższej półki a ceny w porównaniu z konkurencją są bardzo atrakcyjne. Na wszystko jest roczna gwarancja oraz faktura VAT. Większość końcówek ma wyjmowane DB-killer'y co jest dużym plusem :icon_razz: Grzmią głęboko basowo na motocyklu. Dla zainteresowanych podsyłam aktualny katalog z najnowszą serią - tłumiki są dedykowane pod dany model motocykla: IXIL - Catalog Preferowany kontakt mailowy: [email protected] lub kom: 886-208-136 ( z racji studiów najlepiej w godzinach 17 - 22 ) CZAS OCZEKIWANIA NA TŁUMIK WYNOSI OKOŁO MIESIĄC CZASU ALE WARTO BO CENY NISKIE I ŚWIETNA JAKOŚĆ Cytuj KAMILLO123 FUNBIKES Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walek809 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 siemka ile za L2X ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILLO123 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Z avataru wnioskuje że szukasz do CBR.Do 900 RR katalogowo nie występuje system L2X. Tłumiki L2X są w przypadku Hondy do modeliCB 600 F/S HORNET 07-11 (PC46) - 605 zł z przesyłkąCBR 600 F 2011 - 605 zł z przesyłkąCB 1000 R HORNET 08-11 (SC60 - 659zł z przesyłką Do podanych modeli są dedykowane co nie znaczy że nie da się ich zamontować po lekkiej modyfikacji do innych maszyn, z tym że to jest już w twojej kwestii i na twoją odpowiedzialność. Gwarancja obowiązuje jedynie gdy tłumik jest zachowany w oryginalnej postaci bez ingerencji w jego budowę. Cytuj KAMILLO123 FUNBIKES Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walek809 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Spoko spoko wiem co chcę kupić i do czego zamontować, cena dobra odezwę się jak mi sie koncepcja nie zmieni bo zastanawiam się tez nad modelem podsiedzeniowy - "underseat" . Jak z kasą bo czekać nie ukrywam trzeba sporo na zamówienie , całość przy zamówieniu czy zaliczka ? skąd jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILLO123 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Spoko spoko wiem co chcę kupić i do czego zamontować, cena dobra odezwę się jak mi sie koncepcja nie zmieni bo zastanawiam się tez nad modelem podsiedzeniowy - "underseat" . Jak z kasą bo czekać nie ukrywam trzeba sporo na zamówienie , całość przy zamówieniu czy zaliczka ? skąd jesteś ? Zaliczka jakaś wystarczy jak się zdecydujesz a reszta jak będzie już tłumik w PL lub za pobraniem. Jestem aktualnie w najbliższych miesiącach w Krakowie więc odbiór osobisty także możliwy. Czasem w Polskę jadę to mogę nawet po drodze podrzucić ale to już ustalimy na bieżąco jak coś. Cytuj KAMILLO123 FUNBIKES Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walek809 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 dobra spoko dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalbedzin Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ile kosztuje do zx12r?jest jakis kolniez montazowy czy pasuje na oryginalne mocowanie z kolektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 (edytowane) Ile za zestaw do XJ600 z serii Original (4w2)? Edytowane 25 Listopada 2011 przez Aster Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 VFR 800 Fi 2001 poprowadzony górą(odsłaniający felgę i monowahacz ) ile? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi