Król-X Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Witam. Kupię ramę z Rometa Komara każda wersja ! i też kupies silnik do mini crossa ! pisać też na gg 4129640 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Trza było szukać na Allegro. Właśnie wisi moja aukcja z całym Komarem 3, sprawnym i jeżdżącym a w komplecie WSK 125. Dziś aukcja się kończy więc za późno na rozdzielenie sprzętów i osobną sprzedaż. Ale mam Rometa 205 w stanie czerstwym, w miarę kompletny, silnik niedawno działał, wyjąłem gaźnik. Jak chcesz to za 100zł możesz go zabrać. https://lh4.googleusercontent.com/-0nKmmGU5RgU/TMQNTiQ12zI/AAAAAAAAEXE/FBPC_fRtJy4/s640/DSCN7142.JPG Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Król-X Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Skąd jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi