qla Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Witam Sprzedam mój motocykl, Suzuki Intruder VL 1500. Rocznik 2000, sprowadzony z USA. Kupiłem go w tym roku, sprzedaję, z racji tego, że potrzebuję pieniędzy a i czasu w tym roku za dużo nie miałem aby pojeździć. Prawdopodobnie nie przejechałem więcej niż 2000km.Całkowity przebieg motocykla oscyluje około 65000 mil. Jak widać, licznik jest nie kręcony.Stan ogólny uważam za dobry, z racji tego, że jak to ma prawo być w 11 letnim motocyklu, są jakieś odpryski, rysy, trochę dziwnie obśrupany dół przedniego błotnika, ale nie przeszkadza w eksploatacji, i nie rzuca się w oczy ( jak to mogło powstać, nie mam pojęcia, taki kupiłem). Niektórzy mogliby go nazwać nawet bardzo dobrym, ale dla mnie to po prostu dobry.Jak to bywa przed końcem sezonu, przed kolejnym należy wymienić materiały eksploatacyjne. To nikogo nie powinno dziwić! Za mojej kadencji, motocykl nie uczestniczył w żadnym wypadku, szlifie, czy czymkolwiek. Poprzedni właściciel zarzekał się, że też mu się to nie zdarzyło. Motocykl jeździ prosto, nie ściąga. Motocykl do obejrzenia w Poznaniu po wcześniejszym umówieniu się. Do motocykla dorzucam sześcio-tłoczkowy zacisk z adapterem! Zdjęcia poglądowe znajdują się tutaj: https://picasaweb.google.com/101304926110560145931/SuzukiVl1500?authkey=Gv1sRgCKTGpaeO_dGJdQ I filmiki poglądowe: Cena wyjściowa:18600 zł Kontakt: [email protected] Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi