Nuśka Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Na licencji hondy poczytaj trochę, albo skontaktuj się z producentem. Człowieku jak TY chciałeś jechać motorowerem dookoła Świata to Ci gratuluje. Wibracje i niewygodne siedzenie? Masz gwarancje, a może kupiłeś jakiś używany i ostro zjeżdżony? Takie rzeczy się na gwarancję oddaje. Pisałam to jest MOTOROWER a nie motor trzeba rozróżniać. Too nie jest to samo (he może kogoś to zdziwi). Jak chcesz jeździć daleko to kup sobie goldwinga to będziesz sobie jeździł wygodnie i do tego nowego żeby CI nic nie wibrowało. Panie romeciarzu, nie chcę Ci tu psuć twojej wiedzy na temat motorowerów, nie wiem tylko czy jesteś świadomy tego, że UWAGA: Zipp, Romet, Kingway, Router to wszystko przyjechało z Chin z jednej fabryki :), a części są robione na licencji różnych producentów, min. Honda( SILNIK). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 było juz o tym jak ta "licencja" wygląda.Na dalszą dyskusję sił z tobą nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ....Pisałam to jest MOTOROWER a nie motor trzeba rozróżniać. .... Całe szczeście, że nie motocykl... Motor to silnik, motocykl to typ pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuśka Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Całe szczeście, że nie motocykl... Motor to silnik, motocykl to typ pojazdu.' Tu masz rację :D zastanawiam się co tu robią motocykliści, na takim forum :D i to z takim sprzętem Całe szczeście, że nie motocykl... Motor to silnik, motocykl to typ pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Kontrolują rozpowszechnianie bzdur albo zwyczajnie nabijają się z łepków którym książek się nie chce czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuśka Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Coś sugerujesz? Wracaj do siebie na forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Mój zipek napierdziela niczym nie jeden przecinak, także nie rozumiem o co chodzi :Dmam przejechane 4000 i wszystko gra :)wymieniałem tak jak ktos pisał żarówki i świerce - tyle.No i oczywiście płyny.Pozdr Nuśka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuśka Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Pięknie. Czas obalić mit o naszych zippkach. Czy jest tu jeszcze jakiś posiadacz takowego sprzętu i jest zadowolony?:) Pozdro Shad. HEhe może kiedyś jakiś zlocik się zorganizuję, albo coś:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi