wyimaginowany123 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Witam.Mam do wydania troszke pieniedzy. I zastanawiam sie co kupic:- Nowa Derbi Senda 50 (Nie wiem jeszcze jaki model wiec prosze doradzic)- Yamaha DT 50- A moze kupic cos uzywanego.Dodam ze mam 15 lat, wiec zalezy mi trchoe na szybkosci ale tez nie chce zeby sie czesto psul. Edytowane 4 Października 2011 przez wyimaginowany123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Bierz yamahe dt na pewno będziesz zadowolony. polecam :bigrazz: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyimaginowany123 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 A polcasz nowa ? Czy Jakas uzywana, no i ile mniej wiecej bedzie wyciagac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 DT to endurak, nie licz na prędkość, dodatkowo niska pojemność. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No nie wiem jaki masz budżet ale ja bym na twoim miejscu celował w rocznik 05-07 . I tak jak kolega wyżej pisze nie licz na prędkość ;p A tak na marginesie nie lepiej wziąć 125cc ? Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyimaginowany123 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Mam 15 lat :D wiec ... ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 ;/ to albo poczekaj kilka miesięcy albo kup te 50 cc i ciesz się z jazdy :buttrock: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drynio Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 ja tam polecam sende nie ma porównania z DT przynajmniej jak moi znajomi je mieli . Senda całkowicie przeważała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi