Skubi Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Dżeść!!Mam w Jawie założoną z przodu, od kupna motocykla, oponę Baruma, w której bieżnik jest jakiś ĄKŁY. Powiem to tak: patrzymy na oponkę i wszystko jest okej, obracamy nią i po chwili bieżnik z prawej strony opony jest grubszy niż z lewej, obracamy dalej i znów się wyrównuje bieżnik, jednak jeszcze kawałek dalej tym razem po lewej stronie bieżnik jest grubszy niż po prawej. Czy da się coś z tym zrobić, żeby oponka była równa?!W ogóle jeżdżąc Jawą kierownica mi się lekko trzęsie w rękach - to chyba właśnie przez tę oponę?!Dżołem!!:namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 To napewno jest przesta oponke nic juz znia nie zrobisz musisz wymienic nowa (inna) pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi