Motomaniac Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 WitamChyba na nie się skuszę. Ktoś lata, jak wrażenia?Alpina to klasa więc sprawuje się pewnie znakomicie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 tez szukalem tego kombi. ale mało opini a pozatym jak pytalem sie niedawno w intermotors, powiedzieli ze kombi juz nie jest produkowane. WIec pozotaje loteria z rozmiarem z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motomaniac Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) tez szukalem tego kombi. ale mało opini a pozatym jak pytalem sie niedawno w intermotors, powiedzieli ze kombi juz nie jest produkowane. WIec pozotaje loteria z rozmiarem z allegroZawsze można zmierzyć inny podobny model, rozmiarowo nie powinien odbiegać :tongue: Poczekam jeszcze, może jakąś nowość alpiny dorwę albo inny model w okazyjnej cenie, bo na razie wszystko jest prawie powyprzedawane.Alpinestars Vector jeszcze mi się podoba :biggrin: Edytowane 1 Października 2011 przez Motomaniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Alpine, berik - jak szukasz wśród firmowych kombików to bierz co lepiej leży i już. Z rozmiarem akurat też mogą być rozbieżności. Np. Alpinestars Octane ma zaniżoną rozmiarówkę w porównianiu do innych modeli tej firmy, więc przy mierzeniu jednego modelu i zakupie wysyłkowym innego zawsze może byc niespodzianka. Jakie ma znaczenie to że modelu juz nie produkują? Nie będze można dokupić nowej nogawki gdy sie zepsuje? Można wyłożyć furę siana za świeżutkie nowości a można kupić przyzwoite modele schodzące z oferty w super cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 raczej nie chodziło mi o "nogawkę" a o przymiarkę. Nie wiem po co te złośliwości. Motomaniac jak kupisz ten model napisz jakąś opinie ( ale to pewnie juz w przyszłym sezonie) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Pewnie kojarzysz - http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewObjectID=5524821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Złośliwość nie była moją intencją. Ja kupiłem model już nieprodukowany, więc nie zrozumiałem jaki może być minus takiego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motomaniac Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Trzeba uważać na ten model bo są różne, sporo sprzedają zauważyłem bez żadnej perforacji i można się naciąć.Chyba zdecyduje się na BERIKA jeszcze muszę poczekać bliżej sezonu na jakieś okazje,nowości :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Nowości - owszem, znajdziesz na początku sezonu, ale okazje to raczej od teraz do stycznia, nie później. Zeszłej zimy się tak ubierałem po wyprzedażach i udało się niezłe ceny wyrwać, ale wiosną promocje oczywiście zniknęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi