_wladimir_ Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Świeży jestem ale się pochwalę. :cool: Prawo jazdy zrobione w tym sezonie, zdane za pierwszym strzałem.(to już drugi raz tak się udało). Idąc za ciosem, trzeba się w końcu na czymś uczyć zanabyłem takie cudo: Suzuki GS500. Jak wyszło z fabryki to ja jeszcze dobrze czytać nie umiałem... :bigrazz: Rocznik '90. Jakoś jeszcze jeździ, nawet prosto. W miarę zadbana. Czego chcieć więcej? Zobaczymy jak się nasz związek rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Super! Gratuluję :clap: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Fajnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi