FhissT Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 O ile wiem w Bielsku Podlaskim w tym roku ma być także Ogólnopolskie zakończenie sezonu i zapowiada się konkretna impreza, z resztą jak zawsze w Bielsku.A jak z zakończeniem w samym Białymstoku?? ktoś coś wie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FhissT Posted October 4, 2011 Author Share Posted October 4, 2011 W sobote 08.11 ustawka na placu przy kościele Zmartwychwstania Pańskiego (konstyt 3 maja, raczej wiadomo gdzie) o godz 9.00. I jadymy na bielsk! Kto chce niech wpada!! Towarzycho mieszane... :icon_biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesQ Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Podlasianie!Mam do was wielką prośbę. Chciałbym złożyć ładny film, ale potrzebuję zdjęć ze zlotu. Film będzie w jakości FULL HD. Podrzućcie mnie zdjęcia o ile możecie na mail: grzesiek10000@poczta.onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam GrzesQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts