martes Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Cześć, mój kochany pleczacek zażyczył sobie, że chce nowy kask pomalowany w jednym kolorze - cały bordowy/czerwony lub żółty. Na dzisiejszym Old Timer Bazarze był tak właśnie pomalowany Shark za 300PLN, jednak były ważniejsze wydatki i nie mieliśmy już przy sobie gotówki na niego. Przejrzałem teraz stronę Sharka, ale nie ma na niej takiego modelu. Pytanie do was czy znacie jakieś kaski w podobnej cenie pomalowane właśnie w taki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogas Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Cześć, mój kochany pleczacek zażyczył sobie, że chce nowy kask pomalowany w jednym kolorze - cały bordowy/czerwony lub żółty. Na dzisiejszym Old Timer Bazarze był tak właśnie pomalowany Shark za 300PLN, jednak były ważniejsze wydatki i nie mieliśmy już przy sobie gotówki na niego. Przejrzałem teraz stronę Sharka, ale nie ma na niej takiego modelu. Pytanie do was czy znacie jakieś kaski w podobnej cenie pomalowane właśnie w taki sposób? Witam Szark za 300zl to chyba jakis bardzo stary model. Polecam sklep MOTORBIKER we Wrocławiu ul.Łokietka. Najlepszy sklep we WRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martes Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) No właśnie podejrzanie niska cena, dlatego się zdziwiłem. W Motorbikerze bywam co jakiś czas i z jednolitego malowania, to tylko jakieś szare albo czarne standardowo. :( Edytowane 25 Września 2011 przez martes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogas Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Moja zonka wymyslila sobie cos takiego http://easy-rider.com.pl/component/virtuemart/details/12672/460/dzia-dziecicy/i chyba 450zl dalem w motobikerze w marcu tylko nie dam sobie rak uciac za ta cene ale kask zajebiscie sie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Nie do końca jednolity, ale chyba nieco lepszy http://moto.allegro.pl/agv-s4-czerwony-roz-m-sprawdz-i1804781806.htmlhttp://moto.allegro.pl/kask-integralny-nitro-dynamo-kurier-gratis-m-58-i1808516345.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martes Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 O coś takiego jak ten Nitro właśnie chodziło. Dzięki. Przydałby się tylko trochę większy wybór kolorów, żeby mogła sobie powybrzydzać. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep-Motocyklowy Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Różne są gusta,ale za 300zł jednolity Szark? Cena wydaje mi się bardzo niska. Szukaj też w innych,dobrych sklepach internetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi