Skocz do zawartości

Zakończenie sezonu w Siedlcach

Roburek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na zakończenie sezonu w naszym pięknym mieście :rolleyes:

Tradycyjnie zaczynamy Mszą Św. która odbędzie się w Katedrze Siedleckiej 1 października o godzinie 12.00. Po Eucharystii, w której chcemy dziękować Bogu za udany sezon i prosić za chorych i zmarłych motocyklistów, odbędzie się przejazd ulicami miasta w kierunku starej Strzelnicy na "Sekule".

Na miejscu zapraszamy na plenerowe spotkanie, podczas którego rozegrane zostaną konkursy z nagrodami a dla osób, które podczas moto-sportowych zmagań stracą zbyt wiele kalorii przygotowaliśmy posiłki regeneracyjne za symboliczną opłatą 10 zł ( bigos, kiełbasa z grill i napój ).

Edytowane przez Roburek

No, a ja oczywiście musiałem być w pracy.

Za tydzień możesz się poprawić... W Bielsku kończą sezon:

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/147145-pomysl-na-zakonczenie-sezonu/page__view__findpost__p__1823252

Kilka fotek z dzisiejszego zakończenia:

https://picasaweb.google.com/110476129186803893749/20111001FMBZakonczenieSezonuMotoSiedlce?authkey=Gv1sRgCMemwvHN78HJFA#slideshow/5658573988384984018

Gdyby ktoś był na zdjęciu a jednocześnie bardzo by sobie tego nie życzył - niech da znać.

Filmik z parady:

Edytowane przez oslo

fajne zdjęcia:)

dobra, kto policzył już ile moto było na paradzie??:D

To Oslo za tydzien do Bielsko-białej, pewnie przez Pratulin:)

Ja naliczyłem 180 motocykli.

A za tydzień Bielsk Podlaski - Bielsko Biała trochę za daleko jednak :)

Pratulin odpuszczę sobie jednak... ani po drodze (trzeba nadłożyć około 60 km), ani po czasie...