Holek31 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam. Poszukuję Suzuki Intruder'a lub SAvage'a gdzieś w okolicy Będzina(do 100km). Mam poważne ograniczenia finansowe, więc proszę chłopaki nie szalejcie. Motorem muszę w razie czego wrócić na kołach bo nie mam możliwości załatwić przyczepy.Mam 179 cm wzrostu i trochę dużo wagi więc trochę obawiam się Savage...że będę trochę wyglądał jak na psie...pożyjemy zobaczymy...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 czemu akurat suzuki? mam do sprzedania VNa 800, mieszkam ok 70km od Będzina. Moto serwisowane w Ratka-motocykle w Mikołowie. za 10 tys oddam bo chce kupic africe twin. http://otomoto.pl/kawasaki-vn-800-a-M2727892.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi