Micky92 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 link: http://otomoto.pl/show?id=M2851540Sprzedam, ewentualnie mogę zamienić na jakiś w miarę oszczędny katamaran gazolot albo diesel.kontakt: 693 637 897-kom, 3289013-gadu, ewentualnie PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Dodaję, bo nie mam możliwości edycji, sytuacja uległa zmianie - w grę wchodzi tylko sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Zależy mi na w miarę szybkiej sprzedaży, więc podnoszę i mam nadzieję że znajdzie się chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Aukcja wystawiona ponownie, mam nadzieję, że uda mu się znaleźć nowy dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi