JorgPL Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam jak w temacie po zakupie moto wypad na zlot a że właśnie odbywał się w Karpaczu więc bez namysłu razem z moją drugą połową wsiedliśmy na koń i w trasę nie będę się rozpisywać jak przebiegła trasa impreza była ok tylko pogoda robiła psikusy wracaliśmy w niedzielę cały dzień siąpił deszcz więc zmokliśmy jak jak szczury ale było ok teraz parę fotek : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Też byłem tam osobiście lecz puszką gdyż nie posiadałem jeszcze moto , aż mi ślinka ciekła! Cytuj Yamaha-FZ6 2004.rok - Honda CBR 1000F 2000.rok - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Do zobaczenia w tym roku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 na miło miło :biggrin: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi