robert_mar Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Suzuki Intruder VL 1500 z przebiegiem 39400 jest w moich rękach od trzech sezonów i myślę ocenie 15 000 zł.Z dodatków posiada:- duża szyba z deflektorami goleni,- gmole,- długa, szeroka kierownica na wysokich riserach,- manetki, oryginalne podróbki kuryakyn, ;-)- przewody hamulca i sprzęgła w oplocie,- przedni zacisk sześciotłoczkowy z nowymi klockami (hamuje o niebo lepiej od fabrycznych),- lightbary podłączone pod światła drogowe (można wyłączyć je całkowicie)- dwa oparcia (kierowcy i pasażera),- duże podłogi dla pasażera i przedłużki do obniżenia ich,- dwa bagażniki (w zależności czy chcemy jechać z pasażerem czy solówką),- sakwy Tarboru ze stelażami,- dwa komplety wydechów fabryczne i długie, trzycalowe rury o ładnym dźwięku.Ponad to wypolerowane pompy i obie felgi. Opona przednia po jednym sezonie a tylna po dwóch. Wymienione uszczelniacze przedniego zawieszenia z olejem 15W.Motocykl serwisowałem sam. Jedynie synchronizację robił mi Maro :spoko:A oto link do aukcji:http://allegro.pl/suzuki-vl-1500-boulevard-c90-i1832261535.htmlPolecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi