Markus Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Czy kupię gdzieś strój w niedziele :P ? Bo mam około 100km do lublina, i ciężko mi kupić takowy ;) Jedyne co ja mogę Ci doradzić to poszukać w necie, może gdzieś w gazetkach internetowych marketów typu tesco itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Czy kupię gdzieś strój w niedziele :P ? Bo mam około 100km do lublina, i ciężko mi kupić takowy ;) Podejrzewam ze w większości lubelskich hipermarketów (które sa w niedzielę otwarte), będziesz mógł sobie kupić strój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Super ;) Moja biała NSR najprawdopodobniej zawita w niedziele ;) Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Czy kupię gdzieś strój w niedziele :P ? Bo mam około 100km do lublina, i ciężko mi kupić takowy ;) Nic sie nie martw, przyjezdzaj... na wlocie od Krasnika masz po prawej Tesco i OBI, kawalek dalej na Zana masz Leclerc... w kazdym z tych marketow kupisz stroj Mikolaja [w niedziele tez]. Tylko kalesony ocieplane zabierz... kawalek do nas masz :icon_mrgreen: Pozdr. Robcio :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boooro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Czy kupię gdzieś strój w niedziele :P ? Bo mam około 100km do lublina, i ciężko mi kupić takowy ;) Tesco Orkana tam na pewno dostaniesz bo ostatnio w gazetce sprawdzałem ;) jutro właśnie będe jechać kupić i mam nadzieję że jeszcze będą ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jak pogoda pozwoli to i ja się zjawie z kolegą :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzLop Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Boooro w Stokrotce masz dokladnie w galerii Rossman :) :P nie musisz do LBn leciec Wybieraz sie i ty moze ?) Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nic sie nie martw, przyjezdzaj... na wlocie od Krasnika masz po prawej Tesco i OBI, kawalek dalej na Zana masz Leclerc... w kazdym z tych marketow kupisz stroj Mikolaja [w niedziele tez]. Tylko kalesony ocieplane zabierz... kawalek do nas masz :icon_mrgreen: Pozdr. Robcio :wink: Moje kalesony zrobią furore w szpitalu! :buttrock: Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Moje kalesony zrobią furore w szpitalu! :buttrock: Niezmiernie jestem ciekaw... czym nas zaskoczysz :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeriders Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Hej, jeżeli jutro nie będzie deszczu to oczywiście będę mikołajem ;) Mam pytanie: Jakie prezenty zabieracie ? Takie jak zasugerowała Joaśka ? Mogą być jakieś pluszaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boooro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Boooro w Stokrotce masz dokladnie w galerii Rossman :) :P nie musisz do LBn leciec Wybieraz sie i ty moze ?) wiem.. właśnie dzisiaj sie obczaiłem jak wróciłem do domu ;] i w rossmanie po 9 zeta a w tesco po 18 xD cześć :)wrzucał ktoś może zdjęcia z dzisiaj do neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 [...]wrzucał ktoś może zdjęcia z dzisiaj do neta? ...mam kilka zdjec --> TUTAJ Pogoda w tym roku dopisala niesamowicie... wielkie brawa dla Aski oraz dla tych, ktorzy w tym roku 'pociagneli temat' do konca. Mysle, ze kazdy ma podobne odczucia: warto dzis bylo tam byc :icon_biggrin: Zdrowko! R. :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boooro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 dzięki :)naprawdę warto :) pogoda była od początku super ale jak wracałem do domu koło 18 to deszcz mnie złapał ;Pza rok też się stawie moim pyrkiem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzLop Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 kolego napotkalem cie na drodze ;d czarna i 2 zielone kawy :) troszkę wolno żeś pyrkał w stronę lbn ;d P.S krzywa zębatkę masz z tylu ;P Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 kolego napotkalem cie na drodze ;d czarna i 2 zielone kawy :) troszkę wolno żeś pyrkał w stronę lbn ;d P.S krzywa zębatkę masz z tylu ;P Pewnie jechal ostroznie, nie cisnal, zimno teraz - guma gorzej trzyma... a trzy szybkie kawy ciagnely sie za nim tak dlugo, ze zaistniala powyzsza analiza Jego tylnej zebatki... pewnie dal Wam fory podczas wyprzedzania :icon_twisted: :icon_razz: Wybaczcie mi ten OT :rolleyes: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi