Markus Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 W dniu 30.11.2011 o 17:17, murgal napisał: Czy kupię gdzieś strój w niedziele :P ? Bo mam około 100km do lublina, i ciężko mi kupić takowy ;) Jedyne co ja mogę Ci doradzić to poszukać w necie, może gdzieś w gazetkach internetowych marketów typu tesco itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 W dniu 30.11.2011 o 17:17, murgal napisał: Czy kupię gdzieś strój w niedziele :P ? Bo mam około 100km do lublina, i ciężko mi kupić takowy ;) Podejrzewam ze w większości lubelskich hipermarketów (które sa w niedzielę otwarte), będziesz mógł sobie kupić strój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Super ;) Moja biała NSR najprawdopodobniej zawita w niedziele ;) Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 W dniu 30.11.2011 o 17:17, murgal napisał: Czy kupię gdzieś strój w niedziele :P ? Bo mam około 100km do lublina, i ciężko mi kupić takowy ;) Nic sie nie martw, przyjezdzaj... na wlocie od Krasnika masz po prawej Tesco i OBI, kawalek dalej na Zana masz Leclerc... w kazdym z tych marketow kupisz stroj Mikolaja [w niedziele tez]. Tylko kalesony ocieplane zabierz... kawalek do nas masz :icon_mrgreen: Pozdr. Robcio :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boooro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 W dniu 30.11.2011 o 17:17, murgal napisał: Czy kupię gdzieś strój w niedziele :P ? Bo mam około 100km do lublina, i ciężko mi kupić takowy ;) Tesco Orkana tam na pewno dostaniesz bo ostatnio w gazetce sprawdzałem ;) jutro właśnie będe jechać kupić i mam nadzieję że jeszcze będą ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jak pogoda pozwoli to i ja się zjawie z kolegą :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzLop Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Boooro w Stokrotce masz dokladnie w galerii Rossman :) :P nie musisz do LBn leciec Wybieraz sie i ty moze ?) Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 W dniu 30.11.2011 o 21:26, Robcio napisał: Nic sie nie martw, przyjezdzaj... na wlocie od Krasnika masz po prawej Tesco i OBI, kawalek dalej na Zana masz Leclerc... w kazdym z tych marketow kupisz stroj Mikolaja [w niedziele tez]. Tylko kalesony ocieplane zabierz... kawalek do nas masz :icon_mrgreen: Pozdr. Robcio :wink: Moje kalesony zrobią furore w szpitalu! :buttrock: Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 W dniu 1.12.2011 o 21:42, murgal napisał: Moje kalesony zrobią furore w szpitalu! :buttrock: Niezmiernie jestem ciekaw... czym nas zaskoczysz :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeriders Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Hej, jeżeli jutro nie będzie deszczu to oczywiście będę mikołajem ;) Mam pytanie: Jakie prezenty zabieracie ? Takie jak zasugerowała Joaśka ? Mogą być jakieś pluszaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boooro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 W dniu 1.12.2011 o 21:31, CzLop napisał: Boooro w Stokrotce masz dokladnie w galerii Rossman :) :P nie musisz do LBn leciec Wybieraz sie i ty moze ?) wiem.. właśnie dzisiaj sie obczaiłem jak wróciłem do domu ;] i w rossmanie po 9 zeta a w tesco po 18 xD cześć :)wrzucał ktoś może zdjęcia z dzisiaj do neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 W dniu 4.12.2011 o 21:33, Boooro napisał: [...]wrzucał ktoś może zdjęcia z dzisiaj do neta? ...mam kilka zdjec --> TUTAJ Pogoda w tym roku dopisala niesamowicie... wielkie brawa dla Aski oraz dla tych, ktorzy w tym roku 'pociagneli temat' do konca. Mysle, ze kazdy ma podobne odczucia: warto dzis bylo tam byc :icon_biggrin: Zdrowko! R. :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boooro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 dzięki :)naprawdę warto :) pogoda była od początku super ale jak wracałem do domu koło 18 to deszcz mnie złapał ;Pza rok też się stawie moim pyrkiem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzLop Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 kolego napotkalem cie na drodze ;d czarna i 2 zielone kawy :) troszkę wolno żeś pyrkał w stronę lbn ;d P.S krzywa zębatkę masz z tylu ;P Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 W dniu 5.12.2011 o 20:21, CzLop napisał: kolego napotkalem cie na drodze ;d czarna i 2 zielone kawy :) troszkę wolno żeś pyrkał w stronę lbn ;d P.S krzywa zębatkę masz z tylu ;P Pewnie jechal ostroznie, nie cisnal, zimno teraz - guma gorzej trzyma... a trzy szybkie kawy ciagnely sie za nim tak dlugo, ze zaistniala powyzsza analiza Jego tylnej zebatki... pewnie dal Wam fory podczas wyprzedzania :icon_twisted: :icon_razz: Wybaczcie mi ten OT :rolleyes: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi