Irys. Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 UWAGA,w nocy z soboty na niedziele, nasz przyjaciel - Jakub Bochniarz miał wypadek motocyklowy. Obecnie jest w stanie ciężkim w szpitalu. Przeszedł już szereg operacji ale będą kolejne. POTRZEBA DUŻO KRWI.Krew można oddawać w każdym punkcie krwiodawstwa. Nieważne jaką masz grupę krwi, oddaj a bank krwi przekaże odpowiednią dla Kuby.Przed oddaniem krwi należy powiedzieć że oddaje się na: Jakub Bochniarzznajdujący się w Klinice Anestezjologi i Intensywnej Terapii Uniwersyteckie Centrum Kliniczne w Gdańsk 80-952 ul. Dębinki 7 Po oddaniu krwi należy wziąć zaświadczenie. Zaświadczenia można przekazywać od jutra w MOTORIŚCIE, w sklepie PREDATHOR ul. Ogrodowa lub nawet mailowo ([email protected]; [email protected]). Przekażcie dalej.Dziękujemy Irys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metaxa Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Postaram się oddać pod koniec tygodnia(o ile mnie nie odrzucą tak jak ostatnim razem)dużo zdrowia dla kolegi życze! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ekipo, jest ważna sprawa, jak możecie to rozsyłajcie dalej:w nocy z soboty na niedziele brat mojej koleżanki - Kuba miał wypadek motocyklowy. Obecnie jest w stanie ciężkim w szpitalu. Przeszedł już szereg operacji, ale będą kolejne. POTRZEBA DUŻO KRWI.Krew można oddawać w każdym punkcie krwiodawstwa, niezależnie od grupy krwi. Przed oddaniem krwi należy powiedzieć że oddaje się na: Jakub Bochniarz znajdujący się w Klinice Anestezjologi i Intensywnej Terapii Uniwersyteckie Centrum Kliniczne w Gdańsku80-952 ul. Dębinki 7 po oddaniu krwi należy wziąć zaświadczenie i podrzucić do mnie, nawet drogą elektroniczną, adres podam na priv'a. Wielkie dzięki! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi