Tobik Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Witam!W przyszłym roku bede sie zastanawiał nad zakupem Yamahy XV500, chopperka, mozecie zapodaj jakieś informacje o tym sprzęcie, wady, zalety, na co zwrócić uwage przy kupnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 A nie lepiej kupić popularniejszą 535 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 4 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Hyhy no tak, tylko nie mam niestety tyle kasy na nią?W sumie bede ja miał za jakieś 5000zl, moze troche więcej, z sakwami i szybą prawdopodobnie no i puste wydechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olbrzym Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 WitamJa mam XV 500, powiem tak jest to mój pierwszy prawdziwy motocykl i nie narzekam, fakt troszke droszy w utrzymaniu ale za to efekt o niebo lepszy niz w 535:)Nie wszyscy go mają polecam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirow75 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 cze...ja tez mam XV 500 . Mam ja dopiero dwa miesiace kozystam z kazdej chwili kiedy tylko swieci slonce i wten sposob nakrecilem 1500 km i ani razu nie odmowila posluszenstwa a ma 19 latek ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi