bacchus Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 (edytowane) Witam. Właśnie jestem w trakcie tworzenia swojego pierwszego autorskiego bobbera, niestety projekt napotkał na poważny problem, mianowicie nie posiadam aktualnie środków finansowych na zakup wymażonego silnika od Triumpha Bonneville z lat 80. przez co żebym nie musiał odkładać zabawy poszukuję dokładnych danych dotyczących wymiarów (długość, szerokość, wysokość najlepiej w centymetrach) oraz rozmieszczenia punktów mocujących silnik w ramie, co umożliwiło by mi kontynuacje prac i przygotowanie całości do instalacji napędu. Jako że pomogliście mi już w jednej sprawie, liczę na to, iż tym razem również znajdzie się ktoś kto może i chce pomóc. Edytowane 15 Września 2011 przez bacchus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 www.triumph-motocykle.com.pl moze tu ci pomoga.a moze silnik xs 650? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacchus Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 www.triumph-motocykle.com.pl moze tu ci pomoga.a moze silnik xs 650? :) dzięki za adres :notworthy: i muszę przyznać, że silnik yamahy jest wart rozważenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ale tez ciezko go zdobyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi