Robert9918 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Cześć, jestem nowy mam daelima history 125 czy da sie ten skuter jakąś z tuningować, brak czesci do niego może ktos wie gdzie mozna kupic do niego przednie plastiki do niego,na pewno kolor bede zmieniał tylko na jaki, kazdy kto ma jakis pomysł niech pisze,no i tłumnik zmienić jakiś kobinowany od ścigacza możę.jak ktos nie jak to cos wyglada to nie wpisze sobie w google.Było by dobrze gdyby ktoś znalazł link do sklepu internetowego z częściami do tego modelu.Jeszcze opinie na temat tej firmy kto co sądzi ALE NAJBARDZIEJ TO MNIE INTERESUJE TUNING. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Tuning powiadasz? Zadam jedno proste pytanie. Po jaką cholere psuć fajny, klasyczny skuter? Do dziecięcych tuningów kup sobie "kewaja" czy inne "coś". Pozdr. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 no i tłumnik zmienić jakiś kobinowany od ścigacza możę. choćbyś wstawił przelot z hajki to i tak bd pierdział jak kosiarka, lepszy efekt jak wstawisz wzmacniacz, głośniki i puścisz nagranie CBR954 na full :bigrazz: jak ktos nie jak to cos wyglada to nie wpisze sobie w google. jak nie wiesz gdzie szukać części, to wpisz sobie w google Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert9918 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ja się nie pytam po co tylko jak fajnie z tuningować tego typu skuter. Jeżeli ktoś ma pisać tego typu posty to niech lepiej nie pisze wcale. A części szukałem w Googlach i jest straszne mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi