bacchus Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 witam wszystkich, potrzebuję drobnej pomocy, a mianowicie posiadam motor z slinikiem minarelli am6, miesiac temu zmieniałem w nim głowice na większą i po podłączeniu wszystkiego niestety zauważylem, że cieknie z niego paliwo (w okolicach gaźnika), rozłożenie i ponowne złożenie nic nie dało, niestety nie mogę zlokalizować dokładnie istoty problemu, więc zwracam się z zapytaniem czy ktoś mógłby coś na to poradzić. może ktoś miał podobny problem i wie jak to naprawić?? z góry dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahim711 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 W którym dokładnie miejscu cieknie paliwo? Podaj marke i model pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 witam wszystkich, potrzebuję drobnej pomocy, a mianowicie posiadam motor z slinikiem minarelli am6, miesiac temu zmieniałem w nim głowice na większą i po podłączeniu wszystkiego niestety zauważylem, że cieknie z niego paliwo (w okolicach gaźnika), rozłożenie i ponowne złożenie nic nie dało, niestety nie mogę zlokalizować dokładnie istoty problemu, więc zwracam się z zapytaniem czy ktoś mógłby coś na to poradzić. może ktoś miał podobny problem i wie jak to naprawić?? z góry dziękuję za wszelką pomoc. jak glowice na wiekszą? cylinder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damka Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Jak nie z wężyka od przelewu to pewnie gdzieś uszczelka puściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzLop Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 pewnie przelewa sie przez dysze gdzie masz osadzona iglice :) a paliwo wydostaje sie od strony wlotu powietrza tak myśle :icon_question: :icon_question:?? Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 moze pływak wziął urlop Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacchus Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 jak glowice na wiekszą? cylinder? tak oczywiście masz racje głowica jest ta sama tylko została trochę rozwiercona pod większy tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi