maniak1988 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam!Mam do sprzedania Honde CBR 600 F3 z roku 1998.Przebieg 43000km. Stan oceniam na bardzo dobry. Motocykl został sprowadzony z Anglii, w Polsce jestem pierwszym właścicielem. Przegląd jest ważny do sierpnia 2012r, a ubezpieczenie do sierpnia 2012. Motocykl był garażowany. Sprzedaje motocykl ponieważ nie mam gdzie go przezimować :((( http://otomoto.pl/show?id=M2818826&preview=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzLop Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A co sie stało z przednim błotnikiem?? Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak1988 Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A co sie stało z przednim błotnikiem??nie bylo jak go kupiłem i nigdzie nie moge dostac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Powypadkowych CBRek jest od groma na allegro.Poza tym kiepski powód sprzedaży,bo moto zimować może równie dobrze pod chmurką ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 A moim zdaniem kolega pomylił działy po prostu ;) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi