720mm Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Siema! Kupiłem KINROADA XT50PY i nie wiem ile mam do niego wlać oleju. Podczas spuszczania go spuściłem olej do nieszczelnego pojemnika więc nie wiem ile dokładnie jego było.Jeśli ktoś z was spuszczał olej albo wie ile go powinno być proszę o odpowiedź.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Do silnika czy do lag?A masz okienko do sprawdzania czy bagnet?Sprawdź w serwisówce, na 100% jest ile i nawet jakiego !! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 http://www.kinroad.net/user-manual/motorcycle/XT50PY.pdfStrona 12/25 Powodzenia :wink:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi