Gość mar3cki Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 hehe ja proponuje wybrac kolejkowego zakupic dla niego krzeselko i niech zapisuje, sprawdza liste itd :) ponoc tak bylo kiedys w czasach radosnego poprzedniego systemu w naszym slicznym kraju wiec moze starszyzna sie wypowie bo ja to tylko z opowiadan i kawalow slyszalem... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scibor1 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 hehe ja proponuje wybrac kolejkowego zakupic dla niego krzeselko i niech zapisuje, sprawdza liste itd :) ponoc tak bylo kiedys w czasach radosnego poprzedniego systemu w naszym slicznym kraju wiec moze starszyzna sie wypowie bo ja to tylko z opowiadan i kawalow slyszalem... :) noz wlasnie na podstawie wlasnych doswiadczen proponuje - i start jak do kolejki po mieso - o 2 w nocy :evil: tragicznie to zabrzmi, ale komitety kolejkowe funkcjonowaly jeszcze do polowy lat 90 w... Wydziale Komunikacji w Sosnowcu :evil: - co ja sie tam k... nerwow nazarlem... Odpuscilem sobie to miasto i Urzad w chwili, gdy WK przyjmowal petentow od poniedzialku do piatku w godzinach 7-9 rano, a kasa w skarbowym byla czynna od 9 do 12, wiec zalatwienie czegos wymagalo 2 dni :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi