danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Tybur ty do woja idziesz?? :D coś mi się na cargo o uszy obiło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Danon ja na 4 roku wojskowych studiów już jestem i za rok koniec ;)za rok w sierpniu dostanę pierwszy stopień oficerski :biggrin:na razie służba kandydacka na żołnierza zawodowego i tak jak wcześniej pisałem-aktualny stopień-plutonowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja miałem dziadka w wojsku:) bo już na emeryturce , a we wtorek jadę złożyć papiery do policji:) a docelowo do Antyterrorystów:) taki mam bynajmniej plan:) ale 3 lata nie nagannej służby jeszcze mnie czeka... a jak zacznę pracować w policji to w tym samym czasie skladam papiery do szczytna:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Danon, ale jak już będziesz w tej policji to uważaj, zeby nie zrobic lapsusa językowego i dobrze reprezentować swoje służby:http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Okej Dominiko dziękuję za poprawkę:P przynajmniej* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Danon, ale jak już będziesz w tej policji to uważaj, zeby nie zrobic lapsusa językowego i dobrze reprezentować swoje służby:http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej A tak z ciekawości Dominika - z zamiłowania fanka Profesora Miodka czy przedstawicielka najbardziej niedocenianego finansowo zawodu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 O fuck ale żeś poszedł po bandzieXD haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No. Żeś poszedł, bynajmniej. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 O fuck ale żeś poszedł po bandzieXD haha Absolutnie się z Tobą nie zgadzam pytanie jasne i klarowne jak bimber mojego świętej pamięci Dziadka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 :) No widzisz , ale nie dostałeś odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No. Żeś poszedł, bynajmniej. ;-) Nie nie nie. Nie zgadzam się z Tobą tu nie ma żadnych podtekstów miałem na myśli Nauczycielkę :-) Dominika No i zapomniałem dodać wyjaśnienia skąd u mnie to pytanie skierowane do Ciebie. A no każdy z Nas odbiera odbiera żeczywistość poprzez indiwidualny filtr stworzony i oparty na doświadczeniach z przeszłości. Ja osobiście nigdy bym nie zwrócił na taki szczegół uwagi ale gdybym uczył j. polskiego to na 100% bym to fostrzegł mało tego śmiem twierdzić ze nawet by mnie to ubodło w oko:-) Stąd też moje pyt. do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dyplomacja górą widze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Panowie dajcie kobiecie spokoj. W domu jej nikt nie chcę sluchac to niech tu popisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dyplomacja górą widze:) A taki mały Coaching dla Yubego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 o GRUBO widzę xD Marcino się zezłościł ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi