Szybki 81 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Tiarella Lecisz z Nami na Cargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Szybki a jaką trasą lecicie? Koło dworca zachodniego prosto w ul.Bitwy Warszawskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Siekierami z Ząbek lecicie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Totuńską lecimy bo po drodze zabieramy 2 ludzi. Najwyżej spotkamy sie na miejscu. Szybki a jaką trasą lecicie? Koło dworca zachodniego prosto w ul.Bitwy Warszawskiej? Tak, a potem w żwirki i prosto do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 To zgarniecie mnie tak jak pisałem wcześniej- Pierwszy przystanek zaraz za Dworcem Zachodnim na ul Bitwy Warszawskiej 1920...ja tam będę czekał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 To jeszcze ja się dzisiaj do was dołączę. Dojadę od razu na miejsce. Siekierami z Ząbek lecicie? :) Jak jedziesz z Józefowa to możemy się spotakać na BP w wesołej i dalej razem polecieć. Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 To zgarniecie mnie tak jak pisałem wcześniej- Pierwszy przystanek zaraz za Dworcem Zachodnim na ul Bitwy Warszawskiej 1920...ja tam będę czekał.. OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 To zgarniecie mnie tak jak pisałem wcześniej- Pierwszy przystanek zaraz za Dworcem Zachodnim na ul Bitwy Warszawskiej 1920...ja tam będę czekał.. Ja też. do zobaczenia za godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 (edytowane) To jeszcze ja się dzisiaj do was dołączę. Dojadę od razu na miejsce. Jak jedziesz z Józefowa to możemy się spotakać na BP w wesołej i dalej razem polecieć.dawid0203, sorry, że nie odezwałem się wcześniej, ale miałem małe zamieszanie z dzieckiem. może w przyszły weekend się ustawimy...dziś niestety cargo muszę odpuścić! Edytowane 3 Czerwca 2012 przez ZQ23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 dzięki za wyjazd Panowie i Panie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Z mojej strony też wielkie dzięki za wypad. PS Panowie i Pani :-) Moja propozycja jest taka co by może Naszą ekipą ustawić się na małą popijawę :-) Rozumiecie taka integracja :-) Oczywiście mam na myśli wszystkich znajomych z którymi latamy. Jak moja żona zostanie jeszcze w. ...... to możemy pochlać u mnie a jak nie to wyskoczymy wszyscy na miasto. Co Wy na to. Szczegóły możemy dograć na czwartkowym Cargo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 To mi przekażecie potem bo w czwartek mnie nie będzie na Cargo (jade do domu i wracam w niedziele)..ale pomysł uważam za bardzo dobry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Szybki, pomysl fajny. Dogadamy sie w czwartek. Wczoraj bylem na chwile puszka, przespacerowalem sie i ucieklem bo musialem wstac o 4. Do czwartku w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Gutt Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Też dziękuję za fajny wypadzik ;) Szkoda tylko że ta pogoda ostatnio nam nie dopisuje... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Z mojej strony też wielkie dzięki za wypad. PS Panowie i Pani :-) Moja propozycja jest taka co by może Naszą ekipą ustawić się na małą popijawę :-) Rozumiecie taka integracja :-) Oczywiście mam na myśli wszystkich znajomych z którymi latamy. Jak moja żona zostanie jeszcze w. ...... to możemy pochlać u mnie a jak nie to wyskoczymy wszyscy na miasto. Co Wy na to. Szczegóły możemy dograć na czwartkowym Cargo. Jestem jak najbardziej za :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi