TybuR Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 odpadam...zaczęło u mnie padać.. :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 TybuR a Ty wojak jesteś czy co, bo o slużbie pisales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Marcin, 4 rok w Wojskowej Akademii Technicznej ;) aktualny stopień-plutonowy...za rok w sierpniu na pagon spadną gwiazdki oficerskie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Stopnie wojskowe to dla mnie czarna magia :)Z mojego rocznika po studiach zwalniali z wojska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ja też należę do tych którym z racji studiowania wojsko podziękowało :-) ale nie powiem nie tęsknię za armią :) Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ja właśnie wróciłem do domku pomimo pogody było super dzieks chłopaki:) i dziewczyny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja właśnie wróciłem do domku pomimo pogody było super dzieks chłopaki:) i dziewczyny:D Daniel a czy my sie nie minęliśmy na skrzyżowaniu żołnierskiej i Marsa? Skrecaliście w prawo a ja za Sławkiem w lewo w żołnierską zjeżdżaliśmy. Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 tak to chyba my;) było walic za nami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 tak to chyba my;) było walic za nami:) No my akurat z Cargo wracaliśmy :) Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Oj jak tak dalej będzie się wypogadzać to chyba około 20:00 strzelę małą rundkę zaczynając od myjki co by moto doprowadzić do normalnego stanu po wczorajszym wypadzie. Ktoś dziś chętny na rundę na starówkę, może będzie kilka moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 jak pogoda pozwoli to ja chetnie ... szybki ustawiamy sie gdzies wczesniej ?:) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 jak pogoda pozwoli to ja chetnie ... szybki ustawiamy sie gdzies wczesniej ?:) Młody a przypomnij mi skąd ty startujesz. Ja wyrobie się dopiero na 20:00 tzn o 20:00 wystartuję z domu. A ty też chcesz na myjkę podskoczyć. Możemy się styknąć pod norauto powiedzmy 20:15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 ja z Grochowa rondo wiatraczna ale z checia podjade pod naruto a na myjke te z z checia bym wpadl :) to jestesmy umowieni o 20:15 pod naruto na m1 Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 ok oj cholera u mnie z nowu zaczyna kropić młody chyba nic z tego nie będzie Młody a daj do siebie kom bo właśnie sprawdziłem ze nie mam. tu masz namiar na mnie Marcin 694415956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Niestety nie dam rady Marcin, po wczoraj nawet nie mam 10zl na paliwo;/ takze kicha a prace znalesc tez ciezko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi