danon93 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Jak się mówi A to trzeba powiedzieć B, inaczej nikt Cię nie będzie szanował. Koleszko. Słuchaj stary , bo nie wiem jak ci na imię okolice sierpnia tor poznań dam Ci znać co i jak z propozycja tak zebyś mogł oczywiście się ze mna zmierzyć ale na litość boska weź załóż temat i pisz tam o tym a nie bedziesz tutaj nap**dalał i mnie uczył... Nie od tego jesteś , a może bedziesz mogł się pouczyć odemnie ... DAM CI ZNAC , JESTES NAJMADRZEJSZY I WIESZ WSZYSTKO NAJLEPIEJ TAK POPELNIŁEM BŁĄD PISZĄC O DOCIE 6 TAK PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA TO I WSTYD MI :) TAK CHCE SIĘ Z TOBA ZMIERZYĆ I IDZ JUŻ STĄD BO CHCE SIE USTAWIC NA WYPAD A TY WCIAŻ WTRACASZ SWOJE ZDANIE .narazie Reasumując bo ku*wa nie mam zdrowia do takich ludzi ... ktoś chętny?? ja to uwielbiam mazury ,ale wiem że Marcino ma tam rodzinke wiec jest stałym bywalcem:) ale z racji tego może zna jakieś fajne zakądki?? :) Marcino ??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Jeśli chodzi o najbliższy weekend, postaram się zorganizować przewodnika. O ciekawą trasę nie będziemy się musieli martwić. Sobota czy niedziela? Dla mnie bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 W sumie dla mnie już wtedy też w piątek koncze maturki:) także luzik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Dobra, czekamy na resztę. 1. Marcin2. Danon3. Michalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 okej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Poczekajcie bo czegoś nie rozumiem.Jeśli przywitałem się w powitalni logując się na forum to chcąc się z wami ustawić i napisać w waszym temacie tez muszę się witać i przedstawiać? :banghead:Teraz pasuje gdzie kolwiek się nie odezwiesz zacząć swój wątek:Witam jestem Jan jeżdże junakiem i mam orzeszka....Miło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 :) http://www.facebook.com/MotocyklowaLatajacaWarszawa Tak jak prosiliście :) strona jest, dodawajcie mnie do znajomych a strone "lubcie" da nam to dużo więcej możliwości .Poczekajcie bo czegoś nie rozumiem.Jeśli przywitałem się w powitalni logując się na forum to chcąc się z wami ustawić i napisać w waszym temacie tez muszę się witać i przedstawiać? :banghead:Teraz pasuje gdzie kolwiek się nie odezwiesz zacząć swój wątek:Witam jestem Jan jeżdże junakiem i mam orzeszka....Miło.. tak stary własnie tak:) u nas trzeba się przywitać, przedstawić ustawimy się i polatamy:) wiesz w naszym ustawianiu sie nie chodzi tylko o zapierdalanie motocyklem ale o fajny klimat o takie trakowanie jak brat brata ... jestesmy sobie bliscy:) Jeżeli tego nie rozumiesz to wątpię abyś nas polubił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Mimo to że nie zamierzam się przedstawiać i nie jestem z waszych stron, myślę dobrym pomysłem było by pojechać i chętnie bym dołączył na RANCZO do wujta, czy pod sklep ( sklep to akurat wiem gdzie jest na mapie:))) pare fotek cyknąć i na strone nową by było. tylko po dniu dziecka. to jest ok 200 w obie stronyBynajmniej je się będę wybierał w którąś sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 To jak mamy się do Ciebie zwracać ?? ogonek?? nie sądzisz ze to jakoś tak dziwnie?? a może to ja jestem dziwny:) jeżeli chcesz się z nami poznać myślę ,że nikt nie będzie miał nic przeciwko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 To jak mamy się do Ciebie zwracać ?? ogonek?? nie sądzisz ze to jakoś tak dziwnie?? a może to ja jestem dziwny:) jeżeli chcesz się z nami poznać myślę ,że nikt nie będzie miał nic przeciwko:) Nie po to jest powitalnia żeby się przywitać i to wystarczy a jeśli życzysz sobie żeby ci sie każdy kłaniał w każdym temacie to spoko tylko dla mnie to trochę dziwne.Bo jeśli np jedzimy gdzieś ja jade z wami pierwszy raz umawiamy się gdzieś tam ja przyjeżdzam to się przedstawiam to jest oczywiste, ale nie robie tego w waszym temacie bo od tego jest powtalnia no chyba że trzeba powitalnie zutylizować.Nie wiem czy się dobrze rozumiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 z chęcią bym z Wami poleciał ale niestety służba ojczyźnie...innym razem się załapie ;) życzę udanego wypadu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Mimo to że nie zamierzam się przedstawiać i nie jestem z waszych stron, myślę dobrym pomysłem było by pojechać i chętnie bym dołączył na RANCZO do wujta, czy pod sklep ( sklep to akurat wiem gdzie jest na mapie:))) pare fotek cyknąć i na strone nową by było. tylko po dniu dziecka. to jest ok 200 w obie stronyBynajmniej je się będę wybierał w którąś sobote.Ja jestem jak najbardziej za! Też chciałem się tam wybrać (chociaż serialu nie ogldam :cool: ).P.sOgonnek, byłeś 12.05 na obstawie ślubu na służewcu? Bo my chyba się znamy, ale nie jestem pewny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Dobra, czekamy na resztę. 1. Marcin2. Danon3. Michalski Jeżeli będziecie lecieć w niedzielę to i ja się piszę bo dopiero w sobotę wieczór będę w Wawie. Michalski Może zadzwoń lub napisz do tej niuni z Cargo co lata na zielonej ninji. Może też się przeleci :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Musze powiedziec ze nie proznowalem i zdazylem sie z nia bryknac;P Zadzwonie I zapytam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Panowie A nie napialiście czy ta niedziela Wam odpowiada. Bo tak jak pisałem mogę tylko w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi