marcinrednose Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Właśnie zjadłem obiad a jeszcze muszę zatankować to na 16:45 przy dobrych obrotach bym byłWylogowałem sie zanim przeczytałem posta. To tak nadszedł nowy piękny dzień , który z panów reflektuje na wieczorna przejazdzke na cargo?? :)Ja moge leciec. Gdzie i o której zbiórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ty i Danon jedziecie z jednej str Wawy więc się zgadajcie...najlepiej jak zobaczymy się na miejscu..albo ew za skrzyżowaniem ul HYNKA z Żwirki i WIgury na pierwszym możliwym przystanku autobusowym...(SASANKI)...co do godz to myśle ze gdzies o 21 zeby się spotkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 No spoko.Danon może 20.30 pod McDonald na Mlodzieńczej?Ktoś jeszcze leci z naszej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 no wczoraj w końcu nie latałem, to dzisiaj chętnie się przejadęMarcin może ja będę czekał pod Marcpolem o 20:30 ? w razie co to mój tel.798 489 975 bo wyjeżdzam już za pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 (edytowane) no wczoraj w końcu nie latałem, to dzisiaj chętnie się przejadęMarcin może ja będę czekał pod Marcpolem o 20:30 ? w razie co to mój tel.798 489 975 bo wyjeżdzam już za pół godziny. 20.30 jestem pod Marcpolem. Telefon mam nieczynny.Nie znam drogi na Cargo, a Ty? Edytowane 20 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 o 20 :30 dopiero?? może być ale to do poźna posiedzimy co?? Ja niewiem gdzie jest ten marcpol ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 (edytowane) Danon, może podjedziesz do mnie o 20 do Marek?Oddam książki.Dawaj na gg jak coś. Do późna tzn. o której jest plan być z powrotem w Markach?To dla mnie ważne info bo mam nieczynny tel i nie chce zeby się żona denerwowała. Edytowane 20 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 o 20 :30 dopiero?? może być ale to do poźna posiedzimy co?? Ja niewiem gdzie jest ten marcpol ...przy samej trasie w Markach w stronę Wyszkowa, na pewno znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Natraps19.50 pod marcpolem?Bo mi i danonowi pasuje wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Natraps19.50 pod marcpolem?Bo mi i danonowi pasuje wczesniej.ok będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 ja sie zgadzam :) 20:00 pod makiem mnie zgarniecie bo pozniej jest sens jechac , jasne ale można tam byc wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 too widzimy się na miejscu bo ją dopiero dojeżdzamy do warszawy.. będę ok 21.30...do zobaczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 My byliśmy. Byłeś Tybur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 No własnie my ześmybyli elegancko ale nie widzielismy cię chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Szybki81,Pisałeś coś o wypadzie czerwcowym w góry.Jakies konkretniejsze plany masz? Myślałem też żeby zorganizować w czerwcu jakiś 2 dniowy wypadzik, wtedy pewnie będzie więcej chętnych.Pomyślcie nad tematem. Dla mnie ideał to namioty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi