Michalski Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Kto chcę popisuje się driftem, jazda na kole itp. Swietny klimat, mnostwo ludzi i fajna atmosfera. Klimat jak w Szybkich i Wscieklych;P Takich po Polsku rzecz jasna;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Rozumiem, że nie chodzi o palenie gumy na blond dupeczce :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 jutro moge wysłać CI na maila filmik z czwartkowego spotkania na CARGO..sam zdecydujesz czy warto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ogólnie to siedzisz na motorze , patrzysz na blond dupeczki w obcisłych strojach motocyklowych , patrzysz jak schodzą kolejne komplety opon i masz radochę z tego ,że jesteś w naszym wspaniałym towarzystwie :)kwintesencja :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Rozumiem, że nie chodzi o palenie gumy na blond dupeczce :) ? No nie niestety nie xD Na polsacie sport , są kwalifikacje kat . moto2 Polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Jak ktoś ma ochotę na rundkę, to o 15:20 zbieramy się pod Marcpolem w Markach, lecimy nad Zegrze gdzie będzie mała przerwa, po której pojedziemy do Wyszkowa. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 (edytowane) Jak ktoś ma ochotę na rundkę, to o 15:20 zbieramy się pod Marcpolem w Markach, lecimy nad Zegrze gdzie będzie mała przerwa, po której pojedziemy do Wyszkowa. Zapraszam.Kurde na 16.20 bym sie może wyrobił. Mam nieczynny telefon. Może ktoś się pisze 16.30 pod Marcpolem, na godzinkę polatania?Złapiemy może Michalskiego gdzies w okolicy. Edit. Michalskiego nie będzie na moto teraz. Ktoś chętny od 16.30 polatac godzinke? Edytowane 19 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ja odpadam ... siłka Ale jutro na cargo bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Marcin ja bym polatał ale dopiero wszedłem do domu i wcześniej niż o 17tej nie dam rady.Daj znać czy będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Marcin ja bym polatał ale dopiero wszedłem do domu i wcześniej niż o 17tej nie dam rady.Daj znać czy będziesz. Szkoda. Ja mam czas do 17.30 bo o 18 mam gości.Nie wyrobisz na 16.30 pod Marcpol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Szkoda. Ja mam czas do 17.30 bo o 18 mam gości.Nie wyrobisz na 16.30 pod Marcpol?Właśnie zjadłem obiad a jeszcze muszę zatankować to na 16:45 przy dobrych obrotach bym był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Miłego latania panowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 akurat jak mnie nie ma w Wawie:/ z chęcią bym pojezdził...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 To tak nadszedł nowy piękny dzień , który z panów reflektuje na wieczorna przejazdzke na cargo??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 ja będe na 100% ...nie wiem jeszcze o której ale będe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi