mlody Q Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 nie chce mi sie ciagnac tematu ;) ja poprostu nie nazywal bym tego kierowcy idiota bo wina ewidentna jest babeczki ... oczywiscie jak dla mnie :) pozdrawiam :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ale ja nie mowie ze wina nie jest po jej stronie ... kierowca auta nie powinien jechac tak szybko ... ona wyjerzdzala z podporzadkowanej jej wina zgadzam sie stary ... ale z jaka predkoscia on jechal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Elo Pany!Ktuś się może wybiera dzisiaj na Cargo? będe z kumplami to możemy sie ustawić i pogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 nie dzis odpadam:) moze niedziela?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ziiiiimnooooo :-) wiec odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 A to tez prawda strasznie pi*dzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 w niedziele zobaczymy jak będzie z pogodą i o której będe w Wawie ale jak będe i będzie czas to spoko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Co nie zmienia faktu że to spore przebiegi:) ku*wa uwazajcie na siebie bo normalnie nie mam zdrowia do takich idiotów oglądjacie ...http://www.scigacz.p...iska,18343.html Też bym go nigdy idiotą nie nazwał, wina motocyklisty ewidentnie. A kierowca auta jechał tak jak lubi... Jestem ciekawy czy Ty danon93 zwalniasz jak jedziesz na moto do 50km/h w zabudowanym bo śmieszne by było gdybyś napisał ze tak :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 A jak jade samochodem to mam oczy w dupie:) przepraszam bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Eeeee Panowie zejdzcie już z Danona. Pradwda jest taka że i kierowca puszki i moticyklistka nie uważali pierwszy jechał szybko a młoda widać że świerzak dopiero co na moto wsiadła no i pocheblowała tyłkiem po masce. Tak naprawdę zagrożenie dla siebie i dla innych stwarzają niedoświadczeni kirowcy czy to ns 4 czy na 2 kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ja właśnie wróciłem z urlopu.Polatał bym gdzieś dalej ale straszna spłuczka po urlopie.Na cargo bym podskoczył w niedziele, ktoś leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ja będę się wybierał z kumplami jeśli pogoda dopisze...w czwartek było konkretnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Tak wstępnie to w niedziele bym mógł się przejechać. Odnośnie filmiku to czas reakcji pogotowia robi wrażenie :) Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Co na tym Cargo ciekawego się dzieje? Pytam bo nigdy nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ogólnie to siedzisz na motorze , patrzysz na blond dupeczki w obcisłych strojach motocyklowych , patrzysz jak schodzą kolejne komplety opon i masz radochę z tego ,że jesteś w naszym wspaniałym towarzystwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi