Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dolecieli wszyscy do domów? Mnie dopadła taka mgła że widoczność spadała poniżej 10m. I do tego nic nie widziałem przez szybkę :blink: No risk no fun jak to mówią :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Warunki faktycznie mało przyjemne, ale spokojnie udało się wrócić :) Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 No to dobrze. Chłopaki mieli bliżej więc raczej ich mgła nie dopadła. Do następnego w takim razie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 ja zajechałem do mojej kobiety i potem do siebie.dzięki Panowie za wyjazd;)do następnego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ja też doleciałm spokojnie. Dzięki Panowie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahafzr Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Panowie potrzebuję pomocy sprzedałem yamahę i mam problem nie wiem co wybrać mam na oku hondę cbr 929 z 2000 r. za 11500 tys. z gwarancją na 4000 tys. km przebieg 28tys. nowy napę nowa tylna opona stan wizualny super, i drugi to gsxr 750 z 2002 r. przebieg 40000 tys. również po serwisie i oczywiście gwarancja rozruchowa cena 11000 tys malowanie żółto czarne jakby ciut mniej dopieszczony ale oczywiście chodzi o wytrzymałość mniejszą awaryjność . Obydwa motocykle przyjechały z Włoch dzwoniłem do różnych mechaników i zdania są podzielone, może któryś z was ma jakieś zdanie o tych motocyklach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Szybki i Michalski,dzięki za wspólny wypad do Czerska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Może w weekend coś się znowu uda zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Panowie potrzebuję pomocy sprzedałem yamahę i mam problem nie wiem co wybrać mam na oku hondę cbr 929 z 2000 r. za 11500 tys. z gwarancją na 4000 tys. km przebieg 28tys. nowy napę nowa tylna opona stan wizualny super, i drugi to gsxr 750 z 2002 r. przebieg 40000 tys. również po serwisie i oczywiście gwarancja rozruchowa cena 11000 tys malowanie żółto czarne jakby ciut mniej dopieszczony ale oczywiście chodzi o wytrzymałość mniejszą awaryjność . Obydwa motocykle przyjechały z Włoch dzwoniłem do różnych mechaników i zdania są podzielone, może któryś z was ma jakieś zdanie o tych motocyklach Po pierwsze - nie ten dział..Po drugie -z gwarancją na 4000 tys. km4000 tys to Ty w ciągu swoich dwóch żyć nie przejedziesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Oba motocykle mają spore przebiegi ale ja skłaniałbym sie ku 750 z racji tego ,że na takiej jezdze :) ja mam 17tysiecy i nic procz napędu nie ruszałem jeżeli chodzi o mechanike:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_k Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Oba motocykle mają spore przebiegi ale ja skłaniałbym sie ku 750 z racji tego ,że na takiej jezdze :) ja mam 17tysiecy i nic procz napędu nie ruszałem jeżeli chodzi o mechanike:) Wg mnie te moto maja normalny przebieg. Przez 10 lat 40tys km to normalny przebieg. Zwlaszcza ze we wloszech sezon trwa dluzej niz u nas. Ja w zeszlym roku od zakupu moto (lipiec) do konca listopada zrobilem 5tys km. A jezdzilem praktycznie wokol komina. Ja bym wziol sprzeta, ktory mi bardziej by podpasowal. Jesli oba sa w dobrym stanie technicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Co nie zmienia faktu że to spore przebiegi:) ku*wa uwazajcie na siebie bo normalnie nie mam zdrowia do takich idiotów oglądjacie ...http://www.scigacz.pl/Wypadek,motocyklowy,z,bardzo,bliska,18343.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 http://honda.pl/pl/motocykle/moja-honda/gymkhana.html w ten weekend. Rok temu było na co popatrzeć, takiej zwinności nie widziałem jeszcze i to najróżniejszymi moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) Danon dlaczego idiotow ? bo szybko jechal ? robimy jakas wycieczke w weekend ? ja bym proponowal sie przejechac do łeczycy kolo łodzi 130 km z jedna sa chetni ? :) chyba ze gdzies dalej bysmy sie wybrali jakies mazury albo cos ... czekam na chetnych i propozycje ;) http://www.zamek.leczyca.info.pl Edytowane 17 Maja 2012 przez mlody Q Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 No niestety zapier*alal a przy skrzyzowaniu sie zwalnia prawda?? motocyklistka tez ponosi wine ale chodzi ogolnie o to jak szybko moze dojsc do tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi