TybuR Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 a to ciężko określić...ale jakbyś chciał wrócić wcześniej to albo sobie odjedziesz albo wszyscy polecimy jak nic ciekawego nie będzie..to o której musisz wstać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 To posledze temat jutro na forum i dam znac.Lecimy jutro z Michalskim i Szybkim w okolice Gory Kalwarii.Start 9.00 pod Piotrem i Pawlem. Ktos się dolaczy jeszcze?Jak cos to czekamy od 9 do 9.15 To posledze temat jutro na forum i dam znac.Lecimy jutro z Michalskim i Szybkim w okolice Gory Kalwarii.Start 9.00 pod Piotrem i Pawlem. Ktos się dolaczy jeszcze?Jak cos to czekamy od 9 do 9.15. Tybur o 5 wstaje i mam z 500 kilo do przejechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Marcin dasz rade ;) ja codziennie o 5.30 wstaje a kłade się koło 2 i już 4 rok jakoś daje radę ;)to jutro ja obserwuje forum..i czekam na chętnych na CARGO.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Zależy o której wrócę od panny :) jak coś na cargo jestem chętny . Niestety rano nie mogę bo tankuje właśnie a nie wytrzeźwieje tak żeby wstan o 8 na ogarnięcie:) miłej bezpiecznej szerokiej. LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Danon to spotkamy się na CARGO już...jaką masz blachę żeby rozpoznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Marcin, Szybki, zgodnie z umowa potwierdzam obecnosc o 9:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 potwierdzam obecność 9:00 PiP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 tybur, na tym skrzyżowaniu będzie ok. Potwierdze Ci jeszcze przed wieczorem. Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dzięki Panowie za przejażdżkę. Zaraz wstawie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ja też dziekuje za przejazdzke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Fotki wstawiłem tu mam nadzieję, że link zadziała https://picasaweb.google.com/113558494128842442818/May132012Czersk# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 coś robimy z dzisiejszym Cargo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Fotki wstawiłem tu mam nadzieję, że link zadziała https://picasaweb.go...May132012Czersk# Dzięki za zdjęcia.coś robimy z dzisiejszym Cargo ? Niepewna ta pogoda, trzeba się chyba jeszcze wstrzymać z decyzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dawid, to jadąc ul. Żwirki i WIgury jak miniesz ul. Hynka to stań na pierwszym przystanku jaki będzie (SASANKI 01)..i tam się spotkamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Jak widzicie ten wieczorny wypad? U mnie co asfalt wyschnie to przychodzi kolejna chmura i znowu jest mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi