Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 To nie ten Czersk. Mam na myśli ten który jest 12km za Górą Kalwarią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Marcin chodziło raczej o Czersk koło G.Kalwarii:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dokładnie :wink: Łukasz, lecisz z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 No to jesteśmy umówieni - 9.00 PiP.Ponoc ma nie padać jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ok, na wszelki wypadek podam swój numer raz jeszcze:792 007 439 Niech każdy do 8:00 rano potwierdzi że będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 ja niestety nie dam rady...dopiero na wieczór wybieramy się na Cargo..udanego wyjazdu wam życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ktoś jeszcze juro wybiera na Cargo?? TybuR Daj znać jak będziesz jechał to bym się dołączył. Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 a skąd lecisz? możemy ustawić się gdzieś na mieście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 ja pewnie też zjawię się na cargo. podzwonie jutro po chłopakach to będzie nas parę sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ja do Wawy wjeżdżam od strony Mińska. Ostrobramską pewenie bym leciał. Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 to możemy się spotkać gdzieś na skrzyżowaniu Żwirki i Wigury z Hynka..albo już na Cargo..jak wolisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 W jakich godzinach na cargo jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 jeszcze nie wiem dokładnie..ale myślę że gdzieś koło 20 wyjazd tak żeby ok 21 być już na miejscu...Lecisz Marcin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Bardziej mnie interesuje o ktorej wracacie bo w poniedzialek musze bardzo wczesnie wstawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 do 22:00 trzeba posiedziec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi