Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Nie mów że nie masz gadżetów dbających o miejsca które zmarznąć nie powinny :biggrin: Jak chcesz to Ci pożyczę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 kalesonów nie posiadam :) co najwyżej legginsy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Hmm, to może Ty pożyczysz mnie :biggrin: Jestem otwarty na nowe doświadczenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 najdokładniejszą prognozę macie tutaj http://meteo.icm.edu.pl/ siatka 4km/60h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Michalski -haha, nowe doświadczenia powiadasz ;) dewille - uuu la la, jaka stronka, dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Michalski -haha, nowe doświadczenia powiadasz ;) Ty się tam nie zapędzaj :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dobrze że pada bo na ostrym kacu jestem.Jutro pogoda m być ok. Są chętni na latanie od ok 9-12? Dewille ty jakoś latasz z chłopakami z forum bo z chęcią bym twojego Buela zobaczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ja się piszę na jutro. Buell robi wrażenie, właśnie słucham dźwięku jego silnika na You Tube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Spoko. Pomyślę nad jakąś trasą taka max do 100 km. Pomyśl też gdzie można by podjechać. Chyba że wolisz pokręcić się po okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ok, postaram się wyciągnąć kumpla. Powiedział że ma świetną trasę na południe. A fajne trasy chłopak potrafi wyszukać. Dam znać jak się dowiem czy ma jutro czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ty się tam nie zapędzaj :laugh: nie zapędzam, tak Ci się tylko wydaje :)poczciwa dziołcha ze mnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Piszesz się na jutro Poczciwa Dziołcho? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 jutro u mnie cały dzień odpada- obowiązki :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dewille ty jakoś latasz z chłopakami z forum bo z chęcią bym twojego Buela zobaczył? Bylem w czwartek z chłopakami na Cargo. Śledzę sobie wasz wątek, bo ode mnie z regionu się zebrać nie możemy, i jak akurat będę mógł, to z chęcią się gdzieś podłącze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 dewille, wystarczy telefon i jestem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi