Agaa Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Wcześniej pytałaś o fajną traskę. My z chłopakami latamy potrenować na trasę od Marek do Legionowa ad strony marek ta ulica nazywa się Legionowa. Bardzo fajna trasa dla początkujących i średniozaawansowanych dobry asfalt sporo fajnych zakrętów i mały ruch. Zdecydowanie polecam na treningi. Ok, dzięki za info:)Dzis sie gdzies pokrece po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Ja co drugi wyjazd to na ul. Legionowa bo nie ma gdzie latać w okolicy.Jak chce pozapier...ć to na S8 na Wyszków. Tu to paliwo ucieka jakby do zlewu lać. Bak starcza na1,5 godziny zabawy. Tak z ciekawości zapytam. Wolicie krótkie polatanie po Warszawie i okolicy (1-2 godz.) czy raczej coś na pół lub cały dzień, np. Kazimierz, Częstochowa? Tak się zastanawiam jakie jest zainteresowanie na wspólne dalsze wypady?Na krótkie wiadomo, spontan i jazda kto może. Dłuższe wymagają zorganizowania się. Edytowane 11 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_k Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Witam, lata ktoś dzisiaj? ja zaraz wyruszam z rembertowa na marki a potem do legionowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Cze Agaa widze ze destępna. Jak traska gdzie latałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 chyba zapomniała się wylogować :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 hej :)NIe latałam, bo wróciłam z pracy i z powrotem musiałam wrócić się do pracy.. ehhhh....takie życie A z tym wylogowywaniem to trochę prawdy jest, ja częśto włącze kompa w domu i tak się grzeje pół dnia w samotności bidulek :) Jak Wam się wczoraj śmigało, o ile śmigaliście ;) Pogoda dzis ..... barowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Mnie się ledwo polatać udało bo mnie zastawili puszkami pod blokiem... Przy pomocy nawigatora, cudem udało mi się wydobyć maszynę i zrobiłem 60km. Na Starówce chwile byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Fajnie :)A tak straszyli wczoraj burzami i co ?? U mnie nic nie kapnęło nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Wczoraj miało nie padać;) Weekend ma być mokry. W nocy pogoda była wręcz idealna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 wczoraj miało być burzowo :) a weekend jak widac pięknie się zaczął, ale ja w pracy więc mi to rybka ;) no tylko niech po 16 sie rozpogodzi dla Agi :P hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Sprawdzałem, ale każdy portal twierdzi co innego. Teoretycznie o 18:00 ma przestać padać, ale będzie zimno. Jutro będzie sucho, ale temperatura ma nie przekroczyć 10 stopni, więc ciepłe gacie trzeba z szuflady wydobyć;) Gdyby prognoza się sprawdziła to chętnie się gdzieś przejadę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) pożyjemy, zobaczymya Ty ciepłe gacie miej w gotowości :) Edytowane 12 Maja 2012 przez Agaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Są w gotowości, takie wełniane z klapką, przez babcię robione;) Ciężko się będzie przyzwyczaić bo w upały żadnych nie zakładałem, ale czego się nie robi dla frajdy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 chyba każdy ma swoje "ulubione" kalesony :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) nie mam doświadczenia w tej kwestii, ale chętnie Was posłucham :biggrin: hihih a raczej poczytam... Edytowane 12 Maja 2012 przez Agaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi