danon93 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 To kiedy masz czas? Daj znać umówimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 To kiedy masz czas? Daj znać umówimy się Danon93 nie tak brutalnie, spłoszysz Łanię :-) Ach chłopaki chłopaki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 jak nie bedzie padało to dzis wieczorem zrobie jakas rundkę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Moze jutro skoczymy za te Gore Kalwrie? Ma być obstawa slubu, ale po niej mozna cos podzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 dziś wieczorkiem niestety nie mogę ale może szybki 81 chciałby:) dwie czarne kawy XD no no :) Marcin ty wiesz ,że ja nie jestem agresywny :P ten slub jest o 17stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 jak nie bedzie padało to dzis wieczorem zrobie jakas rundkę :P No i zaraz się zacznie :-) dziś wieczorkiem niestety nie mogę ale może szybki 81 chciałby:) dwie czarne kawy XD no no :) Marcin ty wiesz ,że ja nie jestem agresywny :P ten slub jest o 17stej Wiem wiem Danon93 ja tylko żartowałem. Dziś wieczorem zabieram handlowców do kompani piwnej na kolacje z popijawą więc też odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 o kurde no i Kobieta będzie bez opieki jezdziła ehh:) a ja dzisiaj siedze w domu i zatankuje jakies winko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Moze ja się wyrwe ale nie obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 trudno, pojezdze sama :)znikam, bede w obserwacji :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Agaa a jakiego koluru jest Twoja Kawa, jak masz foto to pochwal się maszyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 jakby co 507 635 650 i pamietac ze to nie randki :laugh: haha Agaa a jakiego koluru jest Twoja Kawa, jak masz foto to pochwal się maszyną. Czarna Kawa, wrzuce fote, ale teraz jestem w pracy i tu nie mam zdjec, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 EE to jak nie randki to ja nie chce XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Uciekam Panowie, do miłego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 jakby co 507 635 650 i pamietac ze to nie randki :laugh: haha Czarna Kawa, wrzuce fote, ale teraz jestem w pracy i tu nie mam zdjec, Zapisałem. Nasze numery masz we wcześniejszych postach.A to kontakt do mnie 694 415 956 Marcin. I pamiętaj że to nie randki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Kurde dziś na moto 2 godziny w zakorkowanej warszaiw spedzilem. Temperatura caly czas 98-105. Myslalem że zdechne. Ja dziś tankuje. Jutro caly dzien zajety. W niedziele z rana bym z checia gdzies polecial na 3-4 godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi