Szybki 81 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Wiesz od Naszego wczorajszego spotkania jeszcze nie latałem ale chyba za chwilę wyskocze sprawdzić na winkielki od narek do legionowa potem frytki w zegrzu i powrót. Taka mała rundka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 No to sprawdz bo ciekaw jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Będe zaglądała Danon Witaj Szybki :) Miło Mam rozumieć ze wcześniej nudę mieliście? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Nie nude, ale jak kobieta na moto wsiada to każdy chce jechać z tyłu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Będe zaglądała Danon Witaj Szybki :) Miło Mam rozumieć ze wcześniej nudę mieliście? ;) Nie nie, to nie tak zawsze na forum się zgadywaliśmy co do ustawek a poza tym od czasu do czasu ktoś coś skrobną a ktoś inny coś dodał. Dziś zaglądam a tu chłopaki 3 strony nabuchali a wystarczył mały katalizator w reakcji chemicznej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 HAHA Mały katalizator XD ja teraz będe najwolniejszy chłopaki :) wybaczcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) hahahaZatem Panie przodem :) Edytowane 11 Maja 2012 przez Agaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Nie nude, ale jak kobieta na moto wsiada to każdy chce jechać z tyłu :) No i teraz Agaa zawsze będzie jeździć ostatnia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 mamy nowego prowadzącego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ja bede ostatnia, bo najwolniej jezdze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 co ty Aga ja jezdze najwolniej z reszta ja wole trzymać się z tylu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ja bede ostatnia, bo najwolniej jezdze :P No i proszę marcinrednose co narobiłeś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 ten co jedzie najwolniej powinien jechać z przodu, żeby nie zostawać z tyłu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Oj ja dostosuje prędkość do Agi po prostu , będzie najłatwiej:) wybacz nam Aga , za te rozmowy ale mam nadzieje ze rozumiesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) spoko :) Edytowane 11 Maja 2012 przez Agaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi