Szybki 81 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ok to my o 20:00 pod PiP a kolega ZQ23 niech zaproponuje miejscówke po drodze gdzie będą na nas czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Okazało się że wieczór mam wolny, więc też do Was dołączę po drodze. Startuję z centrum. Moim zdaniem pomysł z Ostrobramską i spotkaniem pod BMW wcale nie jest zły, bo jadąc z Marek na lotnisko wcale się jakoś specjalnie drogi nie nadkłada. Ale jak tam uważacie, dopasuje się do Was. Tybur nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Panowie,jak macie chęć lecieć na Ostrobramską to dla mnie nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Panowie niestety ja nie dam rady :sad: ..musze dzisiaj jechać do domu i wracam w piątek pod wieczór. Ale na Cargo będę napewno jechał z kumplami w niedziele.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 nie wiem dokładnie którędy będziecie lecieć. nie chcę narzucać większości swoich racji. dla mnie nie ma znaczenia, możemy nawet na siekierkowskiem na zatoczce się ustawić, o ile będziecie lecieć siekierkowskim...czekam na potwierdzenie miejscówki i godziny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Jak zdecydujecie którędy pojedziecie to dajcie znać. Gdybyście lecieli Toruńską, Prymasa Tysiąclecia i Żwirki i Wigury, dołączę do Was gdzieś w okolicach Pól Mokotowskich na Żwirki. Tylko o której? Ja też czekam:D Mnie Siekierkowski pasuje jak coś;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 SZYBKI 81 jak bedziesz ruszał mozesz 30 min wczesniej esem dac znac?? poleciałbym z toba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ja przestałem ogarniać temat.Jest ktoś chętny wystartować spod Piotra i Pawła o 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Marcinie ja moge wystartowac z pod PIP mi bez roznicytakze 20 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Właśnie dostałem bilet na Metallice na dziś na Bemowo, więc odpadam.Sorry Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 oki luzik:) milego koncertu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 danon93 - OK dam znac a mozemy się spotkac o 18:40 pod APImarcinrednose- jak pozwolisz to ja przejmę pałeczkę i ogarne temat. Ja danan93 i marcinrednose - startujemy z pod PiP o 20:00 jak ktos jest chetny z tego miejsca wystartowac niech da znac na forum abysmy wiedzieli czy czekać ZQ23 i Michslski - my lecimy toruńską prymasa i w żwirki myślę ze mozemy się styknąć na żwirkach trasa dojazdowa do lotniska już jak skręcicie ze swojej trasy w lewo w stronę okęcia. Jeżeli plan jest ok i nie ma sprzeciwów to tak działamy. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 A może 19:30 PIP?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 oj widze ze sie pozmienialo marcinrednose odpada wiec mala modyfikacja planu my z Danonem startujemy od nas więc możemy lecieć siekierkowskim ZQ23 i Michalski my startujemy o 20:00 więc max 20:10 bedziemy juz lecieć siekierkowskim więc czekajcie w zatoczkach my bedziemy was wypatrywac i sie stykniemy. danon93 to o 20:00 pod Api Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 okej:) super:) kude tak dawno nie jezdzilem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi