marcinrednose Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 jak powinienem być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Super to może polecimy jakoś razem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Spoko. Możemy lecieć. U mnie wszystko zależy czy rodzice posiedzą z małą bo żonka na szkolenie jedzie.Książki mam dla Ciebie do oddania. Danon, a nie ma szans że skończysz mature przed 19.05?Jakbyś zdał to kaske w prezencie dostaniesz :):):) Edytowane 9 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Oj Ja w terminie 18-25 maj zabieram rodzinę nad morze więc nie dam rady :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 a ile w ogole pieniążków tam trzeba?? będę wiedział jutro co i jak bo jutro mam ang pisemny pozniej niemiecki a pozniej pol niem i ang ustny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) w 2 strony wychodzi prawie 1100 km.licząc 7 litrów po 6 zł wychodzi 460 zł. na paliwo.Namiot można rozbić na miejscu pewnie za free. Jak nie to max 40 zł namiot.Obiad wcinamy w po drodze 20 zł. Na kolacje i śniadanie można wziąć puszki i zjeść w namiotach.Max 2*5 zł.Obiad w drodze powrotnej. 20 zł. Do tego jakieś pićie max 10 zł.50 zł na nieprzewidziane wydatki.Wyjazd razem. 460+40+20+10+20+10=560 zł max.Wersja minimum to ok 500 zł. Danon jakbyś się pisał to możemy brać namiot + puszki. Wtedy licz 460 zł cały wyjazd +20 zł puszki.Bez browaru się obejdzie. Jak Twoje moto pali mniej niż 7 to wyjdzie jeszcze taniej. Rusza ktoś jutro na Cargo? Ja bym sie pisał. Edytowane 9 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Ja jutro mogę też lecieć na Cargo. Tym bardziej że tydzień temu się nie udało ze względu na pogodę. marcinrednose jako pomysłodawca zapodaj czas i miejsce jutrzejszego startu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 o fakXD musze przemyslec czy dam rade ogarnac taki hajs:) w razie czego mam namiot i spiwory:) ja jestem taki wczasowy chlopak typu mazury jezioro namiot i wedka:) moze ja bym polecial na to cargo jak bedzie pogoda to moge ruszac w sumie:) to juz mamy 3 motocykle:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Start bym polecał standardowo Piotr i Paweł.Nigdy nie byłem na Cargo więc nie wiem o której tam sie coś dzieje i w którym to dokładnie miejscu. o fakXD musze przemyslec czy dam rade ogarnac taki hajs:) w razie czego mam namiot i spiwory:) ja jestem taki wczasowy chlopak typu mazury jezioro namiot i wedka:)Spoko, wersja minumum jak najbardziej mi pasuje.Zresztą pod namiotem z puszkami lepszy klimat niż w restauracji.Z tego co się orientuję bardzo dużo ludzi pod namioty tam jedzie. Edytowane 9 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 jak jutro mamy leciec to popytam kolegow bo zwykle oni costam palą laczki:) jutro bd wiedzial Jeszcze chyba maciek (cbr100rr czarna) by sie pisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Tybur coś o cargo wspominał.Gadałem z kumplem co furą sportową jeździ i mówi że jutro ok 21 coś się będze już działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Ewentualnie jeszcze ja bym się pisał, ale na 50%. Będę w centrum i złapię Was po drodze jeśli będę się wybierać. Napisałem Łukaszowi że są plany na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 a jaką trasą z marek, będziecie na cargo lecieć? może tak byśmy ustawili się gdzieś w centrum wawy? my będziemy lecieć z józefowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 marcinrednose moze pojedziemy ostrobramską i spotkamy sie z chłopakami pod mc donald obok salonu bmw tylko zarządz godzinę naszej zbórki a potem spotania pod mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Szybki nie znam dokładnej drogi na cargo. Moja propozycja to spotkać się o 20 pod Piotrem i Pawłem.Z chłopakami z Ostrobramskiej może gdzieś po drodze się spotkamy, bo bez sensu na Ostrobramską chyba się pchac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi