Skocz do zawartości

Wawa Ząbki Zielonka Marki

artur-suz-wawa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio jak sie widzieliśmy mówiłem Wam o fajnej trasie z niesamowitymi winklami..

To trasa na od miejscowości ZAŁUŻ do miejscowości PRZEMYŚL... polecam..

na Google Maps po przybliżeniu widać te zakręty..

Panowie.

W czerwcu planuje zrobić czterodniową lub pięciodniową objazdówkę po polskich górach + zachaczyć o czechy lub słowację. Pewnie będzie to któryś weekend + 2 lub 3 dni. Dokładny termin zależy od prognozy pogody.

Plan taki jaki był u mnie ostatnio nad polskim wybrzeżem. W dzień jadę, jak zgłodnieję jem, jak się zmęcze odpoczywam a wieczorem szukam gdzies noclegu rano śniadanie i dalej przed siebie gdzie dwa koła zaniosą.

Czy ktoś ma ochotę na taką przygodę im nas więcej tym lepiej.

Też planuje jakieś Zakopane w czerwcu wylot sobota rano powrót poniedziałek wieczór, tylko na trochę innych zasadach.

W sobotę ogarniam kwaterę, latam zwiedzam na moto wieczorem kilka piwek w niedzielę zależy od ilości wypitych piw siadam na moto i dalej latam.

Niedziela lub poniedziałek Słowacja i zródełka.

Takie coś mniej więcej, jeszcze nie dopracowane :wink:

W dzień jadę, jak zgłodnieję jem, jak się zmęcze odpoczywam a wieczorem szukam gdzies noclegu rano śniadanie i dalej przed siebie gdzie dwa koła zaniosą.

Plan mi się zajebiście podoba. 4-5 dni to idealny czas na oblatanie gór. U mnie mała szansa na 4-5 dni.

Cześć dawno się nie odzywałem ale sprzedałem FZRa i mam na oku CBR 929 z 2001r lub GSXR 750 z 2003 r i pytanko do danon93 czy dobrze sprawują sie te 750-tki oczywiście wiem że twoja jest nowsza ale zawsze opinia kogos kto jeżdzi jest bezcenna

Może ktoś też napisze coś o CBR 929

Moj kolega ma 2002,gsxr 750 i zachowuje sie prawie tak jak moja :) osobiscie nie narzekam mi sie jezdzi super:) zbiera sie od dolu a na gorze tez jest bardzo dobrze ,no i gsxr to sa nowsze rozwiązania od cbr 929 ... takze polecam

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/153866-300-zatacek-w-horicach-19-20-maj-w-czechach/page__fromsearch__1

Panowie, jak wyrobie finansowo to bardzo chcę na to jechać. Sobota z rana start. Niedziela powrót.

Pisał by się ktoś?

Ja niestety na wstępie odpadam ... po pierwsze hajs a po drugie niewiem kiedy mam maturę ustną ...;/ chociaż chętnie bym poleciał to musi być super klimat ... a co ze obstawą ślubu ?? ktoś się pisze ??