TybuR Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 innym razem jak będzie lepsza pogoda...jak coś to dajcie na forum znać i sie zbierzemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ja zrobiłem rundkę. Wiać przestało, ale jest chłodnawo. Mam nadzieję że następnym razem pogoda się nie spie...oli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ostatnio jak sie widzieliśmy mówiłem Wam o fajnej trasie z niesamowitymi winklami..To trasa na od miejscowości ZAŁUŻ do miejscowości PRZEMYŚL... polecam.. na Google Maps po przybliżeniu widać te zakręty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Wygląda całkiem ciekawie. Jak ktoś ma blisko to super pomysł. Jadąc z Warszawy lepiej chyba dopłacić i jechać na tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Panowie. W czerwcu planuje zrobić czterodniową lub pięciodniową objazdówkę po polskich górach + zachaczyć o czechy lub słowację. Pewnie będzie to któryś weekend + 2 lub 3 dni. Dokładny termin zależy od prognozy pogody. Plan taki jaki był u mnie ostatnio nad polskim wybrzeżem. W dzień jadę, jak zgłodnieję jem, jak się zmęcze odpoczywam a wieczorem szukam gdzies noclegu rano śniadanie i dalej przed siebie gdzie dwa koła zaniosą. Czy ktoś ma ochotę na taką przygodę im nas więcej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Z chęcią bym się pisał, ale u mnie plan maksymalny to sobota-niedziela-poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 No OK nic nie stoi na przeszkodzie żebyś wrócił wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Też planuje jakieś Zakopane w czerwcu wylot sobota rano powrót poniedziałek wieczór, tylko na trochę innych zasadach.W sobotę ogarniam kwaterę, latam zwiedzam na moto wieczorem kilka piwek w niedzielę zależy od ilości wypitych piw siadam na moto i dalej latam.Niedziela lub poniedziałek Słowacja i zródełka.Takie coś mniej więcej, jeszcze nie dopracowane :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 W dzień jadę, jak zgłodnieję jem, jak się zmęcze odpoczywam a wieczorem szukam gdzies noclegu rano śniadanie i dalej przed siebie gdzie dwa koła zaniosą. Plan mi się zajebiście podoba. 4-5 dni to idealny czas na oblatanie gór. U mnie mała szansa na 4-5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 No to wstępnie mamy.1. - marcinrednose (sob,niedz,pon)2. - sebastiannn (sob,niedz,pon)3. - szybki 81 (sob-śro) Czy ktoś jeszcze ma się ochotę dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Cześć chłopaki:) leci ktos?? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/152713-obstawa-slubu-12052012/page__st__20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahafzr Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Cześć dawno się nie odzywałem ale sprzedałem FZRa i mam na oku CBR 929 z 2001r lub GSXR 750 z 2003 r i pytanko do danon93 czy dobrze sprawują sie te 750-tki oczywiście wiem że twoja jest nowsza ale zawsze opinia kogos kto jeżdzi jest bezcenna Może ktoś też napisze coś o CBR 929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Moj kolega ma 2002,gsxr 750 i zachowuje sie prawie tak jak moja :) osobiscie nie narzekam mi sie jezdzi super:) zbiera sie od dolu a na gorze tez jest bardzo dobrze ,no i gsxr to sa nowsze rozwiązania od cbr 929 ... takze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/153866-300-zatacek-w-horicach-19-20-maj-w-czechach/page__fromsearch__1 Panowie, jak wyrobie finansowo to bardzo chcę na to jechać. Sobota z rana start. Niedziela powrót.Pisał by się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Ja niestety na wstępie odpadam ... po pierwsze hajs a po drugie niewiem kiedy mam maturę ustną ...;/ chociaż chętnie bym poleciał to musi być super klimat ... a co ze obstawą ślubu ?? ktoś się pisze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi