marcinrednose Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 22? Kurde ciemno i zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ja się wcześniej nie wyrobie bo muszę auto służbowe do wawy odstawić, a dopiero wieczorem będę miał transport do domu. A na Cargo wcześniej się coś dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Moge podzwonić i popytac kolegów czy coś dzisiaj tam kręcą i dac wam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 dobry pomysł...napisz na forum jak będziesz coś wiedział...ja już mogę gdzieś od 19 jeździć ale na Cargo to późnym wieczorem najwięcej się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Chyba z wami podjade. Tylko bysmy się spykneli gdzies po drodze bo nie wiem w ktorym to dokladnie miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Spoko, będę jechać przez Marki więc możesz do mnie dołączyć. Obaj polecimy po Łukasza i we 3 na Cargo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 chłopaki ja też bym się przejechał, Michał a może zgarniecie mnie z Kobiałki albo gdzieś się złapiemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Około godziny 20: 30 juz mowia ze beda tam krecili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 (edytowane) chłopaki ja też bym się przejechał, Michał a może zgarniecie mnie z Kobiałki albo gdzieś się złapiemy ? Dobra, to plan jest taki:21:50 spotkam się w Markach z Marcinem pod pocztą przy ul. Legionowej21:55 będziemy na rondku przy Miasteczku Regaty (albo spotkamy się z Tobą na stacji Shell przy Płochocińskiej - jak wolisz)22:10 będziemy na Bemowie na ul. Kaliskiego, gdzie dołączy do nas Łukasz Sorki że tak późno, ale przez to że muszę odstawić te puszkę nie dam rady być nawet 5 minut wcześniej. Edytowane 6 Maja 2012 przez Michalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 ok 21:55 melduje na rondku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ciekawe jak z pogoda bo u mnie dopiero przestalo padac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 dajcie znać gdzie na tym bemowie będziecie..mój akademik jest ten przy samej pętli autobusowej...i na tej pętli albo pod akademikiem możemy sie spotkać...Michał pisz na tel bo nie mam neta do 20..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Panowie, przejechałem się właśnie i straszna piździawka. Wiatr bardzo przeszkadzał i co chwila nad głową miałem chmurę z której mogło lunąć. Co myślicie? Idziemy na twardzioszka czy nie? Wychodzę z domu, gdyby ktoś się rozmyślił to niech da znać na kom:792 007 439 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Też wlasnie wrocilem. ch**nia nie jazda i jeszcze na deszcz się zanosi. Ja pasuje i drinka odpalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 No naprawdę jest nie zaciekawie, ja też sobie daruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi