marcinrednose Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ale pustki. Panowie żyjecie jeszcze. Nie wiem czy znajde jutro czas ale moze pozapierdalamy jakoś na S8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Marcin a na Cargo i jakies wieczorne latanie sie nie szykujesz? Bede miał moto juz w Wawie to można polatać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Zyjemy zyjemy. Dziś 350km zrobilem po mazowszu;) Na Cargo pisze się na 90%. Lukasz, prosbe mam, mail że zdjeciami do mnie nie doszedl bo zawartosc zajmowala zbyt duzo miejsca. Jak mozesz to wrzuc fotki na Picasse:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Michał a na picasse trzeba zmniejszać rozmiar zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Nie trzeba, ale duze zdjecia wrzucaja się wolno wiec troche czasu Ci zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 (edytowane) a może być tak że jutro CI te zdjęcia wyśle?Tobie wyśle w oryginalnym rozmiarze (po 2 zdjęcia w mailu żeby doszły) a na picasse wstawię pomniejszone? jutro będe miał lepszy net.. Edytowane 5 Maja 2012 przez TybuR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Nie pali się, kiedys jak chwile znajdziesz. Kolezanki chcialy zobaczyc;P Nic pilnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 o której będziesz wiedział jak z CARGO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Skomplikowana sprawa z tym moim okresleniem się co do wieczornej dyspozycyjnosci. Mysle że max do 18:00. Lecieli bysmy pewnie ok 22:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 (edytowane) no gdzies tak w tych godzinach...może umówmy się że mi napiszesz sms jak bedziesz wiedział...ja bede czekał do 20 na znak od Ciebie..i jak nie bedziesz mógł to lece z kumplami od siebie...P.S ewentualne miejsce spotkania to CARGO czy gdzies na Warszawce? Edytowane 5 Maja 2012 przez TybuR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ok, napisze jak bede cos wiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 to do jutra..3m sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Na miescie się zlapiemy. Ja torunska bede lecial. No do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 zdjęcia wrzucone w dużym rozmiarze na picasse...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Dzięki wielkie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi