Szybki 81 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ok To o 11:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja dopiero co wstałem :Pwiec mi pasuje jak już mówiłem 11 zobaczymy jak z tą pogodą do 10 ale najwyżej ci z góry chcą nas pokropić dużym kropidłem W takim razie 11 MC Młodzieńcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mc donald mlodziencza radzyminska 11 jak nie lunie deszcz bede :) szybki zajrzyj jeszcze kolo 10:20 na forum :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 kurcze chociaż z drugiej strony to lepiej dziś nie będzie może być tylko gorzej a zmotywować się do wyjazdu kiedy leje deszcz to spore wyzwanie. Więc może lepiej teraz wyjechać a jak nas złapie ulewa to będziemy kombinować i szukać jakiegoś daszku. co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja dopiero wstalem musze zjesc ogarnac sie i takie tam ... a pozatym lubie parady :) a parada dopiero o 15.... co bedziemy robic 5 H na deszczu ?:D Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja dopiero wstalem musze zjesc ogarnac sie i takie tam ... a pozatym lubie parady :) a parada dopiero o 15.... co bedziemy robic 5 H na deszczu ? :D Też muszę wszamać śniadanie :) nie ma co się śpieszyć i tak bedzie padać i tak. Proponuje zaopatrzyć się w parasol do plecakaDamy radę, po za tym później temp. bedzie trochę wyższa niż w tej chwili. http://www.tvnmeteo.pl/pogoda/polska,1/zabki,49240.html Ja powoli wskakuje w kombiaka :) trzeba jakąś kawkę jeszcze w MC wypicDo zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja tez sie juz zbieram. Do zobaczenia. No i po Bemowie. Zlocik całkiem całkiem pomimo kiepskiej pogody było sporo maszyn do godziny 15:00 prawie nie padało a rozpadało się dopiero na paradę :-( Do domu dotarłem cały mokry ale warto było mam 3 filmy ze striptisem :-) muszę tylko pokombinować jak to tu wrzucić bo narazie nie mam koncepcji jak to zrobić. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Hehe no ja też cały mokry ale było spoko.. ja mam dobry filmik z pierwszego striptizu to się wymienimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja tez caly mokry dotarlem ale bylo dobrze :) sorry panowie ze bez slowa sie odlaczylem ale motocykl zaczynal odmawiac posluszenstwa przednia swieca padla jak tow zwyczaju sv w deszczu do nastepnego :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 przynajmniej elegancko nas wyswięciło, nie to co w częstochowie ;) z drógiej strony współczuję tym, którzy tam polecieli i zostali odstawieni z kwitkiem. nawet mszy nie odprawili. żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja jeż trochę namiękłem, w szczególności rękawicę i trochę mi powarbowało łapki ..... Ciepła kąpiel była, zaraz coś na rozgrzanię wezmę co by jutro nie prychać. Warto było :D 2:52 widać mnie i młodyQ na SV2:57 - wasatyperez http://www.youtube.com/watch?v=trYxPeJPvzQ I jeszcze jedenhttp://www.youtube.com/watch?v=03TC5KFK510[/url] Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Sory panowie ,że mnie nie było ale Kobitka nie chciała jechać w deszcz :( Mam nadzieję ,że powitaliście nowy sezon w dobrym humorze :) LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja tez sie juz zbieram. Do zobaczenia. No i po Bemowie.Zlocik całkiem całkiem pomimo kiepskiej pogody było sporo maszyn do godziny 15:00 prawie nie padało a rozpadało się dopiero na paradę :-( Do domu dotarłem cały mokry ale warto było mam 3 filmy ze striptisem :-) muszę tylko pokombinować jak to tu wrzucić bo narazie nie mam koncepcji jak to zrobić. Pozdro. Szybki rób wrzutę na youtube striptizu trzeba obaczyć to czego my nie widzieliśmy :) bo kilka występów ominęliśmy ale mieliśmy korespondenta który zawsze zajmował dobrą miejscówkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No i stało się, zaraz po powrocie zdążyłem danonowi93 odpisać i skrobnąć coś na forum i mnie dopadło.Oj chyba cały tydzień będzie na antybiotykach :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Marcino , dobrze ,że to na te dni w których ma padać a nie na słoneczną pogodę . Więc jest źle ale mogło być gorzej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi