Skocz do zawartości

Wawa Ząbki Zielonka Marki

artur-suz-wawa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ja też się piszę na Częstochowę.. a dzisiaj o 20 pod M1 aktualne rozumiem? bo na Cargo mieliśmy uderzyć :) cieplej niż wczoraj jest chyba

A tu fotka z wczoraj

Czyli już mamy 4 osoby wraz ze mną na 100% chłopaki kombinować ,żeby lecieć z nami:)

Dzisiaj dołączyłem do tego forum, witam wszystkich , Jurek z Zielonki, chetnię do Częstochowy bym sie zabrał, jeśli ktoś może podpowiedziec co i jak to proszę, pozdrawiam

Dzisiaj dołączyłem do tego forum, witam wszystkich , Jurek z Zielonki, chetnię do Częstochowy bym sie zabrał, jeśli ktoś może podpowiedziec co i jak to proszę, pozdrawiam

Tutaj masz temat odnośnie wypadu do Częstochowy. Pozdrawiam.

Edytowane przez Mafi87

Ja do Czestochowy nie lece, ale na Bemowo w Niedziele się jak najbardziej pisze :)

Jaki plan na Niedziele, gdzie się ustawiamy?

Impreza zaczyna się od 10 na Bemowie

Z forum Suzuki ustawiaja się na stacji BP Powstańców Śląskich 122 na godzinę przed paradą bo potem zamykają ulicę, jest formowanie pary i potem można sie nie dostać na samą paradę. Parada od 14:30 start

Edytowane przez Sygnet

Możemy polecieć na 10 na Bemowo poogladać Striptiz ze 4 wyjścia bedą + inne atrakcie :) a potem na 13 polecieć z Bemowa na Paradę na Powstańców na stację BP

Ustawić się możemy w Niedziele na MC na Młodzieńczej aby polecieć tam na Bemowo na 10

Godzina do ustalenia aby pasowało wszystkim

Edytowane przez Sygnet

Danon93 jesli nie będzie padać wieczorem, to tak jak rozmawialiśmy, z chęcią się gdzieś ustawie, tylko nie wcześniej niż na 19... Mówiłeś, że będziesz naciągał łańcuch - ja też mam do naciągnięcia a nigdy wczesniej tego nie robiłem, znam to tylko z teorii:P mógłbyś mi pomóc?

SIEMA

Ja narazie rozgrzewam się bo wracam po przerwie ale jutro planuję w południe coś zwiedzić może starówkę lub skoczyć do góraszki do ziomka

Jestem z ZĄBEK - Pozdro

Cze Marek

Przeanalizuj proszę forum od 4 strony znajdziesz tam nasze imiona i numery tel. Jak przeczytasz całość będziesz wiedział o co chodzi.

Jak się spodoba pomysł wspólnych przelotów to tel. do Ciebie ułatwi kontakt.

Pozdr.