marcinrednose Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 edytowalem poprzedniego posta jak pisałeś - tam jes odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 To może umówmy się na 8:30 tak żeby o tej 9:00 wyjechać :) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie ma problemu. Ktoś leci jeszcze? Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja bym chciał z wami jechać, ale nie wiem czy uda mi się załatwić wolne w pracy :( dam wam jeszcze znac jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 no jeszcze leci Marcin z1000 (szybki81) jeszce jutro wysle wiadomosc do wszytskich zeby sie dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ja też się piszę na Częstochowę.. a dzisiaj o 20 pod M1 aktualne rozumiem? bo na Cargo mieliśmy uderzyć :) cieplej niż wczoraj jest chyba A tu fotka z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Czyli już mamy 4 osoby wraz ze mną na 100% chłopaki kombinować ,żeby lecieć z nami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Co do dzisiejszego lotu na Cargo to zbiórka miała być pod Mc Donald ul Młodzieńcza ale może być zmiana miejsca na M1 przy piotr i paweł. Kłopot w tym ze nie wiem kto chętny na dziś. Wasatyperez Rozumem ze ty jak najbardziej za i jak cos to mozemy poleciec tylko na dwie maszyny gdyby nie było więcej chętnych. Panowie czy ktoś jeszcze chętny dziś na przelot na Cargo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No to niech zostanie Mc Donald popieprzyło mi się z poprzednia ustawką.. Ja będę o 20 możemy lecieć we dwóch ja i tak się tam dzisiaj wybierałem chociaż mógłby się ktoś jeszcze skusić bo naprawdę przyjemnie dzisiaj, ciepło i bez wiatru no i w czwartki tam się zawsze dużo dzieje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No to niech zostanie Mc Donald popieprzyło mi się z poprzednia ustawką.. Ja będę o 20 możemy lecieć we dwóch ja i tak się tam dzisiaj wybierałem chociaż mógłby się ktoś jeszcze skusić bo naprawdę przyjemnie dzisiaj, ciepło i bez wiatru no i w czwartki tam się zawsze dużo dzieje.. OK Jestem o 20:00 pod Mc Donald ul Młodzieńcza. PS Puszcze jeszcze sms do wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja odpadam, prawie nie spałem dziś.Fajna fota wyszła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 A ja właśnie mam 100 km do Poznania i szlag mnie trafia ze wy możecie dziś się spiknąć żeby pojeździć a ja nie mogę... :( Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Siema wszystkim.Cargo u mnie dziś odpada mam inne zajęcia.Marcinrednose to widzę że szybko na kole uczysz się latac :biggrin:Na 1 biegu z 4tyś, 4,5 można już na kółeczko podrywac oczywiście z gazu puszczasz i dajesz a koło wędruje w górę :rolleyes:Jak już czujesz że jest za wysoko tylny hamulec i opadasz :excl: .Jak coś bliżej weekendu na latanie można się ustawic, zobaczymy kto będzie bo chłopaki do Częstochowy lecą,a niedziela Bemowo, ale tam się przejade o ile pogoda pozwoli.Pzdr LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No i zaczyna padać :-( Z przelotu na Cargo nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Był ktoś dziś na Cargo? Działo się coś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi