Szybki 81 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie ma szansy niestety. O 14 musze być w domu, zamienić moto na fure i na 15 na zachodnim szwagra odebrać.Edit - na kawkę z checią podjadę jaki plan czasowy. O 11 moge dopiero z domu wyjść. :) edit 2widze start mc donald - łodygowa o 11. To ten mac przy radzymińskiej?Kurde tam mac jest na mlodzieńczej. Na łodygowej też coś jest? sorry młodzieńcza łodygowa jest za skrzyżowaniem :-) Panowie weźcie pod uwage że najprawdopodobniej nie zapie**alam tak jak Wy :) dasz radę nie będziemy lecieć nadświetlną, z resztą możesz prowadzić a na prostej z jednej pola z drógiej pola to i Ty przyciśniesz ale prognoza prędkości przelotowej 100-150km a wyżej zakeży od trasy i prowadzącago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja myślę w ten sposób pojeździmy z Tobą po Wawce i może przelecimy z Tobą trochę drogi np pod legionowo a później podjedziemy nad zegrze opierdolić jakąś szamęXD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Szybki 81 nie obrócimy szybciej?? może obrócimy a jak nie to odskoczysz od nas pod wawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) takie prędkości jak najbardziej.Pewnie zrobie objazdówkę Wawa - kawa - legionowo - może trochę dalej zależy od czasu i odłocze się tak żeby w markach na 14 być.Wiec jaka drużyna na jutro? jakieś frytki nad zegrzem z chęcią Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Marcin to ja z Tobą polecę mnie też to pasuje, mam jutro konspekt do napisania ... To ja jestem chętny :) to ten mac przy skrzyżowaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mc Donald skrzyżowanie łodygowa radzymińska młodzieńcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Marcino ty lecisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 LupoRF Ty zdaje mi się miałeś ochotę zwiedzić ruiny zamku w Ciechanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Lece, lece.Tak się Danon zastanawiam, czy jutro nie mógł bym po powrocie luknąć na te sakwy i pobrac materiały do kserowania :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Napisz do niego eska bo nie ma go na forum a jutro bedzie za późno:) Sakwy tak:) a książkę mam na razie tą dla bardziej zaawansowanych bo te podstawową dałem kumplowi poczytać:) i jasne dla mnie nie ma problemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ok ja sie wylogowujejestem 11.00 pod makiem, jakby były jakieś zmiany z Waszej strony to jutro o 10.30 sprawdzam forumnarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja też o 11 jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 to ja też się postaram jak nie macie nic przeciwko a w Ciechanowie to mnie jeszcze nie widzieli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Siema.Myślę że i ja dolecę dziś wcześnie wróciłem z pracy wiec mam trochę wolnego czasu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Super Seba :) im nas wiecej tym lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi